Altcoin HaberleriManşet

3 altcoin’in görünümü Bitcoin’den daha iyi

Sponsorlu İçerik

Kripto para analiz firması Santiment’e göre, üç altcoin’in kısa vadeli görünümü Bitcoin’den daha iyi.

Santiment, harici verileri farklı Blockchain’lere güvenli bir şekilde bağlamak için ağ sağlayan Chainlink‘in en boğa göründüğünü belirtti. Ülkenin ilk ulusal düzeydeki Blockchain ittifakı olan Çin Blockchain Servis Ağı (BSN) Haziran ayı sonlarında platformun teknolojisini kullandığını açıkladı. LINK, açıklamanın ardından 8 Temmuz’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 6.51 dolara yükseldi.

Ayrıca, Santiment Ethereum (ETH) ve Ren (REN)’in yakın vadede BTC’den daha iyi performans göstermeye hazır olduğunu açıkladı.

Santiment, her bir varlığın üç günlük ortalamalarını üç metrikle inceledi. Birincisi, Günlük Etkin Adresler (DAA) ve Fiyat Farklılığı. Bu, bir varlığın fiyat hareketini, günlük olarak belirli parayla etkileşime giren benzersiz kripto para adreslerinin sayısı ile karşılaştırır. Metrik, DAA’yı aşağı yönlü bir sinyal olarak geride bırakan fiyat hareketini ortaya çıkarıyor.

İkincisi, Ağ Değeri – İşlem hacmi (NVT). Belirli bir ağda aktarılan değeri (işlem hacmi / token dolaşımı) ağın piyasa değeriyle karşılaştırır. İşlem hacmi piyasa değerine göre düşükse, bir varlığın aşırı değerli olduğu kabul edilir veya bunun tersi de geçerlidir.

Üçüncü metrik, Tüketilen Duygu Hacmi. Twitter’da piyasa katılımcılarının duygularını ölçer.

Santiment, her bir varlığı basitleştirilmiş bir derecelendirme sistemi kullanarak değerlendiriyor. 0, en fazla düşüş ve 10 en fazla yükselişi temsil ediyor. 5 ise fiyatın yatay seyredeceğini gösteriyor.

Bitcoin, ortalama 4.5 (nötr) puan aldı. NVT’de 2, DAA 5 ve Tüketilen Duygu Hacmi üzerinden 6.5 puan aldı.

Ethereum ortalama 6.8 (hafif yükseliş) puan aldı. NVT’de 5, DAA 8 ve Tüketim Duygu Hacmi 7.5 olarak değerlendirildi.

LINK ortalama 7.2 (yükseliş) puan aldı. NVT’de 9, DAA 5.5 ve Tüketilen Duygu Hacmi 7.

Ren, ortalama 6.3 (hafif yükseliş) puan aldı. NVT’de 8, DAA 7.5 ve Tüketilen Duygu Hacmi üzerinde 3.5 puan aldı.

Santiment, bu puanların hiçbirinin şirketin her bir varlık hakkında uzun vadeli görünümünü göstermediği konusunda uyarıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu