Altcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Altsezon Ayak Sesleri Gelmeye Başladı!

Sponsorlu İçerik

2020 yılına girmemizle beraber Bitcoin ve tüm kripto paralar için yeni bir sayfa açıldı. Ocak ayının ilk haftasında başlayan yükseliş kısa süreli olmadı ve Bitcoin‘le beraber diğer koinler de yükselmeye başladı. Bir hafta önce, Bitcoin 7.950$ civarında işlem görürken, bugün 9.000$ ‘ı test etti ve şu anda 8.900$ seviyesinden işlem görüyor. Bu, son 7 gün içinde %13‘lük bir artışa denk geliyor.

Bununla birlikte, bu yükselişte altcoinlerin iyi bir iş çıkardığını belirtmek gerekiyor. En iyi 20 kripto para birimi projesinin tümü yeşil renkte işlem görüyor ve bazıları dikkate değer kazançlar elde etti. Örneğin, Bitcoin SV %100‘den fazla arttı ve tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı. Ethereum Classic, son birkaç gün boyunca yükseliş gösteriyor ve %80‘den fazla değer kazanmaya devam ediyor.

Bitcoin‘in baskınlığı da azalıyor ve şu anda %65.8‘de. Bu, altcoinlerin eski seviyelerini geri alabilecekleri ve ciddi kazançlar kaydedebilecekleri anlamına geliyor. Başka bir deyişle, 2020 yılının altcoin sezonu başlıyor.

Hafta boyunca öne çıkan gelişmelerden biride dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi Grayscale, 2019 yılında 600 Milyon Dolarlık bir artış sağladıklarını gösteren yıllık mali raporunu yayınladı. Bu, kurumsal yatırımcıların daha fazla katılım gösterdiği anlamına geliyor.

Ocak, kripto para piyasası söz konusu olduğunda özellikle ilginç bir ay. Çok fazla iniş ve çıkışlar oluyor ve pazarın buradan nereye gittiğini görmek yatırımcılarda heyecan yaratıyor.

Toplam kripto para piyasası: 145 Milyar Dolar. 24 saatlik hacim: 132 Milyar Dolar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu