Altcoin HaberleriManşetSon Dakika

Altsezon Ne Zaman Gelecek?

Sponsorlu İçerik

Amsterdam merkezli kripto para tüccarı Michael Van De Poppe, 2020’nin bir önceki yıl boyunca mücadele eden alternatif kripto para birimleri için yükselişle başlayabileceğine inanıyor.

Van De Poppe, Ethereum‘un tarihsel olarak yıl başında toplanma eğilimine girdiğine dikkat çekiyor. Örneğin, ETH fiyatı Ocak ayında bir kırılma yaşadı ve Şubat ayında %52‘den fazla arttı.  

Bu nedenle, Ethereum’un 2020’nin ilk çeyreğinde kazanan serisine devam edebileceğine inanıyor. Diğer altcoinler, Ethereum‘un gücünü azaltabilir ve önemli kazançlar sağlayabilir. 

Tüccar ayrıca altcoinlerin baskınlığının genellikle ilk çeyrekte dibe vurduğunu belirti. Bu, Bitcoin‘in daha küçük kripto para birimlerine geçebileceği anlamına geliyor. 

Bitcoin, baskın döneminde hakimiyet endeksinin %68 üzerinde seyrederek 7.220$ ‘dan el değiştiriyor . Karşılaştırma için, önde gelen kripto para birimi 2019’un başındaki toplam piyasa değerinin sadece %52′sinden sorumluydu.   

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu