Altcoin HaberleriManşet

Analist, bu altcoin’in 2 yılda % 700 yükseleceğini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Eski riskten korunma fonu yöneticisi ve analist Teeka Tiwari, küçük bir kripto para biriminin önümüzdeki 24 ay boyunca büyük kazançlar elde etmek için hazır olduğunu söyledi. Ayrıca, yükselmesini beklediği dört altcoin‘i açıkladı.

Tiwari‘nin 2020 Phenomenon Playbook kitabı’nda Crypterium (CRPT)’u muazzam büyüme potansiyeline sahip kripto para olarak sıraladı. Eski Wall Street analisti, Crypterium ağı üzerinden geçecek tahmini ödeme hacmine dayanarak önümüzdeki iki yıl içinde %700 oranında fırlayabileceğini söylüyor.

Crypterium, eski Visa yöneticisi Steven Parker tarafından yönetilen bir finansal girişim. Şirket iki ana ürün sunuyor; Crypterium Cüzdanı ve Crypterium Kart, kullanıcıların kripto paralarını geleneksel para birimleri ile aynı kolaylıkla satın almasına, değiştirmesine, saklamasına ve harcamasına izin veriyor.

CPRT, Crypterium cüzdanı ve Crypterium kartındaki ödemeleri güçlendiriyor.

Bir kullanıcı her satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde ağ, CPRT‘deki işlemin %0.5’ine eşit bir ücret alıyor. Crypterium‘da benzersiz olan, toplanan ücretlerin yakılması, yani CPRT token’larının sayısı zamanla azalacak.

Diğer yükseleceğini öngördüğü altcoin’ler sırasıyla Tierion (TNT), 0x (ZRX), Crypto.com (MCO), Status Network Token (SNT) ve Solve.Care (SOLVE) geliyor.

Tiwari kripto paraların yükseleceğini, ancak altcoin pazarının özellikle belirsiz ve riskli olduğunu belirtti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu