Altcoin HaberleriManşet

Binance.US, anında satın al özelliğine 2 altcoin ekledi

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance‘ın ABD platformu Binance.US, kullanıcılarının anında Visa kartı yardımıyla Cardano (ADA) ve 0x (ZRX) satın alabileceklerini duyurdu. Ayrıca Binance.US, Cardano (ADA) ve 0x (ZRX) için anında satın alma özelliğini etkinleştirerek toplam kullanılabilir kripto para birimini 14’e çıkardı.

Borsa müşterilerinin kripto para birimleriyle yalnızca saniyeler içinde satın almalarını sağlayan anında satın alma özelliği, geçen Mart ayında Binance.US tarafından başlatıldı. Bu özellik Çin, İran, Fas ve diğer bazı ülkeler dışında dünya çapında kullanılabilir.

Binance.U.S, 2019 yılının Eylül ayı ortalarında Amerikalı müşterilere kapılarını açtı. Yeni borsa, ana şirketinin, düzenleyici engeller nedeniyle tüm Amerikalı kullanıcılara faaliyetinin yasaklanmasından dolayı açıldı.

Binance.U.S başlangıçta sadece 6 kripto para birimi ile başladı, ancak mevcut varlıklar listesini aktif olarak hızla genişletiyor. 25 Eylül 2019’da Binance U.S, diğer üç altcoin’le birlikte Cardano (ADA) ve 0x (ZRX)’i listeledi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu