Altcoin HaberleriManşet

Bitcoin Karşısında En İyi 20 Altcoin Düşüyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, son 24 saat boyunca önemli bir artış yaşadı. Bununla birlikte, aynı dönem içinde Bitcoin karşısında en iyi 20 altcoin yükseliş gösteremedi. Aynı zamanda, Bitcoin hakimiyeti de son dört gün içinde arttı.

Son birkaç gün, kripto para piyasasında fiyat hareketleri açısından oldukça etkileyici. Bitcoin son 24 saatte yaklaşık 500 $ yükselerek yönünü değiştirirken, büyük altcoin‘ler buna karşı aktif hale gelemedi. En iyi 20 kripto para biriminin tümü Bitcoin‘e karşı işlem yaparken değer kaybetti.

Bitcoin‘e karşı kayıplar yaklaşık % 0.5 ile % 5 arasında değişiyor. En çok kaybedenlerden bazıları, % 3.2 düşüş gösteren Stellar, % 3.59 düşüş gösteren LINK ve yaklaşık % 5 değer kaybeden LEO.

Bitcoin’in Hakimiyeti Yükseliyor

Bitcoin hakimiyet, toplam piyasa değerine göre BTC‘nin diğer altcoin‘lere karşı toplam fiyat yüzdesini izleyen endekstir. Bitcoin hakimiyet oranı, yatırımcıların Bitcoin’e güveninin arttığını gösteriyor. Bunun yükselmesi altcoin’lerin kan kaybettiği anlamına geliyor ve altcoin sezonunun uzak olduğunu ima ediyor. Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin hakimiyeti % 65.3.

Kripto para piyasasının, yeni coronavirüs nedeniyle patlak vermesinden kaynaklanan küresel finansal krizin etkisini de hissettiği kesin görünüyor. Mart ayında, Bitcoin‘i takiben büyük altcoin‘ler de düşüş gösterdi.

Bununla birlikte, iyileşme belirtileri de gösteriyor. 12 Mart’ta toplam piyasa değeri 119 milyar dolar gibi düşük bir seviyeden, yaklaşık 70 milyar dolar artarak 187 milyar dolara yükseldi. Bu % 57’lik bir büyüme.

Bitcoin halving etkinliğine de son 40 gün kaldı. Arzının önemli ölçüde azalacağından, BTC fiyatında ciddi bir artış olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte, altcoin‘lerin Bitcoin‘le beraber yükselip yükselmeyeceğini belirsizliğini koruyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu