Altcoin HaberleriManşet

BitPay 3 Stabilcoin Ekledi

Sponsorlu İçerik

ABD merkezli kripto para platformu BitPay, 3 stabilcoin için ödeme hizmetini başlattığını duyurdu.  Gemini Dollar(GUSD), USDC Coin(USDC) ve Paxos Standard Token(PAX).

BitPay’in antlaşmalı olduğu 30.000′den fazla mağazada ve iş yerinde, global olarak stabilcoin ödemelerini kabul etmesini sağlayacak. BitPay’e göre, GUSD, USDC ve PAX, son yıllarda hem kripto para verimliliğini, hem de ABD Dolar’ının istikrarına bağlı olmanın getirdiği avantaj ile kullanımda artış gösterdi.

BitPay’in CEO’su ve kurucu ortağı Stephen Pair, stabilcoin’leri kabul etmenin veya ödemenin, doların istikrarını gerektiren küresel işletmeler için yeni teklifler açtığını, ancak Blockchain ödemelerinin güvenliğini ve verimliliğini artırdığını söyledi. Ayrıca, işletmelerin masraflı ve karmaşık sınır ötesi havale işlemlerine gerek kalmadan uluslararası müşterileri faturalayabileceklerini de sözlerine ekledi.

BitPay ayrıca BTC, BCH ve ETH ödemelerini de destekliyor

3 yeni stabilcoin ile birlikte BitPay, BTC, BCH ve ETH ödemelerini de destekliyor. Gemini’nin finansal işlemlerden sorumlu genel müdürü Joshua Rawlins, kripto para ödeme kabulünün Gemini Dolar‘ı gibi bir stabilcoin ile eşleştirilmesinin, daha hızlı, daha ucuz ve sahtekarlığa dayanıklı ödeme yöntemleriyle satıcılara fayda sağlayacağını söyledi. Ayrıca, fiyat dalgalanmalarından endişe etmeden kripto para birimini kullanma kolaylığından tüketicilere yardımcı olacağını da belirtti.

BitPay, 2011 yılında kuruldu ve 2018 yılında 1 Milyar Dolar‘lık işleme aracılık etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu