Altcoin HaberleriManşet

Blockfyre’nin kurucusu favori altcoin’lerini açıkladı!

Sponsorlu İçerik

Blockfyre’nin kurucusu ve girişim kapitalisti Simon Dedic, Bitcoin‘in bir sonraki boğa koşusunda tüm zamanların en yüksek seviyesini geçeceğine inanırken, önde gelen kripto para birimini geride bırakacak beş altcoin‘i açıkladı.

Dedic, kripto para pazarının başka bir boğa piyasası başlatmasını beklediğini, ancak tüm kripto paraların yükselmeyeceği konusunda uyardı. Dijital varlık istihbarat firması Blockfyre’nin kurucusu, Bitcoin‘in yeni bir boğa döngüsünde yaklaşık 150.000 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Ancak, birçok altcoin‘in %1.000’den fazla kazanç sağladığı 2017 kripto para boğa piyasasının zirvesinden farklı olarak, Blockfyre yöneticisi sadece bir avuç altcoin’in potansiyel olarak hayat değiştiren kazançlar göstereceğine inanıyor.

Dedic‘in altcoin listesinin başında Ethereum (ETH) yer alıyor. En büyük ikinci kripto para biriminin, mevcut 240 dolarlık fiyatından yaklaşık %3.650 oranında artışla 9.000 dolara yükselmesini bekliyor.

Dedic, haberimizin yayına girdiği sırada 4.38 dolardan işlem gören ChainLink (LINK)’in %4.500 oranında yükselerek 200 dolara, şu anda 17.57 dolardan işlem gören Binance Coin (BNB)’nin %2.700 oranında yükselerek 500 dolara çıkmasını bekliyor.

Ayrıca, VeChain (VET)’in, yaklaşık %15.000 oranında artışla 1 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Dedic, şu anda 2.93 dolar değerinde olan Tezos (XTZ)’un %6.700’den fazla kazanç göstererek 200 dolara çıkacağına inandığını söyledi.

Altcoin pazarı özellikle çok riskli, birçok kripto para birimi 2017 Aralık ayında sona eren son büyük yükselişten sonra tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %90’dan fazla düştü.

Bitcoin, haberimizin yayına girdiği sırada, son 24 saatte %0.53 oranında yükselerek 9.684 dolardan işlem görüyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu