Altcoin Haberleri

Burger King, DOGE ile ödemeyi kabul ettiğini duyurdu

Sponsorlu İçerik

Brezilya’da birkaç yerde bulunan Burger King franchise’ı Dogecoin ( DOGE ) ödemelerini kabul etmeye başladı . Ancak bu, şu anda yalnızca Doggper adlı yeni tanıtılan bisküvinin satın alınmasıyla sınırlı olduğunu belirtti. Burger King Brezilya’nın resmi reklamında şu notlar yer alıyor :

“Artık Dogepper’ı dogecoin ile satın alabilirsiniz, bundan yararlanın. Köpeklere yönelik bir ürün için ödeme yapmanın en iyi yolu nedir? Açıkçası, Dogecoin’dir dedi.

Şirketin resmi web sitesi, hizmetin pazartesi gününden itibaren sunulduğunu gösteriyor. Ancak, müşteriler öncelikle kendi bölgelerinde teslimat olup olmadığını kontrol etmelidir. Web sitesine göre, bir Dogepper şu anda yaklaşık 3 Dogecoin’e mal oluyor. Ayrıca köpek maması da dahil olmak üzere değerli başka yemekler de var.

Müşteriler sipariş verdikten sonra DOGE jetonunu Burger King’in Brezilya cüzdanına aktaracak. Müşterinin DOGE’si yoksa Brezilya Reali (BRL) ile satın almaya devam edebilir. İlanda ayrıca şu notlar da yazmaktadır:

“Ünlü ızgara et Burger King lezzetinin özelliğini taşıyan bisküviler, basit bir işlemle üç dogecoin değerinde satın alınabilir: DOGE’nin tüketici cüzdanından doğrudan Burger King’in DOGE cüzdanına aktarılmaktadır.”

Burger King Tarafından Alınan Dogecoin Gelirinin Bir Kısmı STK’lara gidecek,
Burger King Brazil’e göre, şirket Doggeper satış gelirlerinin bir kısmını bir hayvan koruma STK’sına iletecek. Ayrıca BK Brazil’in Dogecoin duyurusu, franchise’ın Petlove ile el ele verdiğini gösteriyor.

Doggeper, Burger King için yeni bir ürün değil. Daha önce 2019’da burger devi, müşterilerin yiyecek sipariş ederken köpekleriyle bir şeyler paylaşmaları için bu ürünü Arjantin’de sattı. Ancak Burger King, Doggeper’ın Brezilya’da sadece sınırlı bir süre için satışa sunulacağını kaydetti.

Burger King ayrıca Dogecoin‘i ödeme olarak kabul eden ilk işletme değildir. Gıda işinden uzay roketlerine kadar Dogecoin her yerde kendine yer buldu. Mayıs 2021’in başlarında, Elon Musk’ın uzay roketi şirketi SpaceX DOGE ödemelerini kabul etmeyi duyurdu. Şirket 2022’ye kadar lansmana hazır olacağını da bildirdi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu