Altcoin HaberleriDiğerleri
Trend

ABBC Vakfı, Sistemkoin Borsasına Karşı Dava Açtı

Sponsorlu İçerik

ABBC koinin Sistemkoin Borsası’ndaki hacklenmesi ve çıkarılmasıyla, ABBC Vakfı Türkiye merkezli dijital varlık bosasına karşı yasal işlem başlatıyor.

Eylül 2018’de ABBC koin Sistemkoin‘de listelendi. ABBC ekibine göre, birkaç ay sonra bir kullanıcı ABBC koini söz konusu borsada çekemediği konusunda e-posta ile bilgi verdi. Sistemkoin, ABBC koinlerin saldırıya uğradığını iddia etti. ABBC’nin borsadaki ABBC koin faaliyetlerine devam etmek için çalınan miktarın karşılığı para yatırması gerektiğini talep ettiler.

ABBC ekibi bu sorunu mümkün olan en kısa sürede gidermeye çalıştı. Kullanıcının herhangi bir varlık kaybını gidermek için Sistemkoin ekibiyle iletişim kurmaya çalıştılar. Sistemkoin olayla ilgili herhangi bir sorumluluk almadı ve ABBC koini borsadan çıkardılar.

Ayrıca, ABBC’nin üst düzey yöneticilerinden biri de Sistemkoin’le sorun yaşadı. 550 Ethereum değerindeki fonunu geri çekmeye ve başka bir cüzdan adresine aktarmaya karar verdi. Sistemkoin para çekme talebini onayladı ancak fonlar farklı bir cüzdan adresine gönderildi. Yöneticinin Sistemkoin’in COO’u, CEO’sunu ve Telegram desteğini aradı, ancak sorunu çözmek için hiçbir çalışma yapılmadı. Aksine, kendi sisteminden engellendi. ABBC destek ekibi tarafından da çok sayıda şikayet alındı.

Sistemkoin’in, kullanıcıların kayıplarını gidermek için herhangi bir önlem almaması ve iletişime geçmemesi nedeniyle, ABBC Vakfı tarafından dava açıldı.

ABBC CEO’su Jason Daniel Paul Philip:

“Kullanıcılarımızı korumak ve kripto topluluğunu Sistemkoin operasyonlarından meydana gelen usulsüzlüklere karşı uyarmak istiyoruz.”

ABBC, BitMart, DragonEX, Bithumb Global, BitForex ve Coinall gibi 20’nin üzerinde lider borsada 30’dan fazla işlem çiftiyle işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu