Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Ağ Kesintisine Rağmen IOTA Yatırımcıları ”HODL” Diyor

Sponsorlu İçerik

IOTA, yakın zamanda resmi cüzdanı Trinity‘ye yapılan saldırılar nedeniyle ağını kapatmak zorunda kaldı. Kesintinin önemine rağmen, son zamanlarda yapılan bir ankete göre, yatırımcıların ağ yeniden aktif olduktan sonra varlıklarını satmayacakları öne sürülüyor.

Şimdiye kadar zarara uğramış 10 kullanıcı tespit edildi ve kayıpların 300.000 ile 1.2 milyon dolar değerinde IOTA olduğu tahmin ediliyor.

Ağ kesintisi nedeniyle, şu anda kimse IOTA gönderemiyor veya alamıyor. Bununla birlikte, yatırımcıları bu olay rahatsız etmiyor gibi.

Cake DeFi ve I-Unlimited’ın kurucu ortağı Julian Hosp, IOTA sahiplerine ağ tekrar çevrimiçi olduktan sonra varlıklarını satmayı veya tutmayı planladıklarını soran bir Twitter anketi düzenledi. Ankete katılan 1.610 kişiden %67.5’i varlıklarını tutmaya devam edeceklerini söylerken, sadece %32.5’i satış yapma niyetinde olduğunu bildirdi.

C4chaos takma adlı bir Twitter kullanıcısı, “HODL” olarak kalacağını ve ağ açıldıktan sonra daha fazla IOTA alacağı konusunda ısrar etti.

Başka bir Twitter kullanıcısı, satıcıların zaten gittiğini, çünkü IOTA‘larını borsalarda sattıklarını söyledi. Fonlarını Trinity cüzdanında tutanların uzun vadeli yatırımcılar olduğunu ve yatırımları büyüyene kadar tokenlerini tutmaya devam edeceğine inanıyor.

IOTA sahipleri pozitif görünse de, Hosp‘in görüşüne göre, ağ yeniden faaliyete geçtikten sonra satış yapma olasılığı yüksek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu