Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

ArcelorMitta, VeChain tabanlı uygulamayı kullanacak!

Sponsorlu İçerik

VeChain tabanlı My Care uygulamasının kullanım alanları genişlemeye devam ediyor. Dünyanın en büyük çelik şirketlerinden biri, VeChain tabanlı My Care teknolojisini kullanacak.

Çelik şirketi ArcelorMittal, COVID-19 riskini azaltmak için VeChain tabanlı My Care teknolojisini kullanacağını açıkladı. My Care, yeni enfeksiyonları önlemek için kullanılacak. Ve bilinen tüm enfeksiyon verilerini Blockchain’de hızlı ve kurcalamaya karşı saklamayı amaçlıyor. İlk olarak uygulama Lüksemburg’daki MayFair ofisinde test edilecek.

ArcelorMittal’in dünya çapında 60’tan fazla ülkede ofisi ve neredeyse 190.000 çalışanı var. Böylece VeChain ve DNV GL teknolojisi yaygın olarak kullanılacak. Şirket bu adımı atmaya karar verdi. Çünkü, dünya genelinde enfeksiyon oranı tekrar yükseliyor ve şirket çalışanlarını mümkün olduğunca iyi korunmalı.

VeChain ve DNV GL ortaklığı

VeChain, COVID-19’dan kaynaklanan enfeksiyon riskini belgelemek istiyor. Verileri yönetmek ve kurcalamaya dayanıklı bir şekilde saklamak için DNV GL ile işbirliği içinde. Bu ortaklık VeChainThor Blockchain’ine dayanan bir uygulama olan My Care’i geliştirdi. VeChain ToolChain BaaS platformu bu amaçla kullanılıyor.

DNV GL yaptığı açıklamada:

”My Care, iş esnekliği oluşturmaya bütünsel bir yaklaşım getiriyor. Bugün bulaşıcı hastalıklarla başa çıkabiliyor. Ayrıca uzun vadeli kurumsal esneklik oluşturmak için HSE (Sağlık, Güvenlik ve Çevre) politikalarınızda ve yönetim sistemlerinizde kalıcı bir değişiklik yapabilir.”

Viking Line, My Care’i kendi iş süreçleri ve çalışanları için uygulayan ilk şirket oldu. İlk adımda, Norveç nakliye şirketinin 6 terminali ve 7 gemisinde kullanılıyor. VeChain, Kıbrıs’taki hastanelerde COVID-19 üzerine geliştirdiği uygulamayı kullanıyor. Uygulama, enfeksiyon verilerini kurcalamaya dayanıklı bir şekilde belgelemek için kullanılıyor. Bu, Merkezi olmayan bir uygulama olan E-HCert.

E-HCert, yılda 11 milyondan fazla yolcu ile ülkenin en büyük Pafos havaalanında kullanılıyor. Sadece birkaç gün içinde 1.200’den fazla kişi uygulamayı indirdi. Ve uygulamanın yoğun kullanımı yoluyla olası karantina önlemlerinden kaçınmak için aktif olarak kullanılıyor. VeChain’in adaptasyonu son günlerde ve haftalarda giderek daha fazla ilerliyor. Böylece VET de güçlü bir artışla tepki veriyor.

VET fiyatı son 7 günde %68 arttı

VET fiyatı son 7 günde %68’den fazla arttı. Kripto para sıralamasında da 20’inci sıraya yükseldi. Haberimizin hazırlandığı sırada, VET %4.87 oranında yükseliş kaydederek 0.015 dolardan işlem görüyordu. En büyük 30 kripto para birimi içinde açık ara en iyi performans gösteren varlık oldu.

Son zamanlarda VeChain, 2020’de Şanghay’daki dünyanın en büyük yapay zeka konferanslarından birinde konuşmacı olacağını açıklamıştı. Konferans tarihinde ilk kez, açılış konuşması bir Blockchain şirketi tarafından yapılacak.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu