Altcoin HaberleriDiğerleri

BABB, Fiat Para Yüklemelerini Herkes İçin Açtı

Sponsorlu İçerik

Kripto para cüzdan bankacılığı ve bağış uygulaması olan BABB, bugün kullanıcı profillerinde KYC‘yi doğrulayan herkes için hem iOS hem de Android Beta sürümlerinde fiat para yüklemelerinin açıldığını duyurdu. Daha önce yerel BAX tokenlerine sahip olmayan kullanıcılar artık BAX‘ı BABB platformunda kullanmak için doğrudan kredi veya banka kartlarından satın alabilecekler. Fiat ağ geçidi ayrıca Bitcoin, Ethereum ve BAX üzerinden dönüştürmeyi kolaylaştıracak.

Şubat ayındaki beta lansmanını takiben, BABB ekibi beta testine katılmak için 13.000’den fazla kişiyi ağırladı. Uygulamaya katılım beta bekleme listesine kaydolanlarla sınırlandırıldı. Ancak şimdi, Google Play‘de listelenen BABB uygulaması artık herkes için kullanılabilecek.

BABB Strateji Başkanı ve CEO Yardımcısı Joy Braun:

“BABB, alçakgönüllü bir teklifle halka açılıyor, ancak kesinlikle dünyadaki insanları bu zorlu zamanlarda birbirlerini destekleyecek bir bağ kurmaya ve desteklemeye teşvik etmenin fazlasıyla yeterli olacağını umuyoruz. Umarım bu, daha fazla sosyal etki yaratmak için teknoloji kullanan şirketlerin başlangıcına işaret eder. Platformu geliştirmeye devam ederken hala yapmamız gereken çok iş var. Ancak, Google Play’de listeleyerek, daha fazla kişinin ihtiyaç duydukları yerlerde varlık edinmesine yardımcı olmak için açıyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu