Altcoin HaberleriDiğerleri

Bağış Platformu, Algorand’ın Blockchain’ini Kullanacak

Sponsorlu İçerik

Kapsayıcı bir yatırım platformu ve teknoloji hizmetleri sağlayıcısı olan Republic, Algorand Blockchain‘inde token oluşturacak.

Yaklaşık 500.000 kullanıcısıyla Republic, kitle fonlaması ve özel sendikasyon kolları son 3 yılda 170’in üzerinde girişim için fon topladı; sadece geçen yıl 67.5 Milyon $’lık yatırımı kolaylaştırdı.

Republic Kurucu Ortağı Kendrick Nguyen:

Algorand, Republic ekosistemine inanılmaz stratejik değer ve destek sağlıyor. Yeni bir dinamik dijital varlığın yaratılmasını sağlamak için en yeni Blockchain teknolojisini kullanmaktan heyecan duyuyoruz.”

Algorand teknolojisi, basitleştirilmiş varlık yaratma, anında finansal değişim ve anında işlem özelliğine sahip. Republic ekibi, Algorand‘a dayalı bir tokenize varlığın; yeni varlık sınıfına ve token ekosistemindeki kullanıcılarına yardımcı olacağını belirtti.

Algorand COO’su W. Sean Ford:

Republic herkesin bir dizi endüstri sektöründe titizlikle denetlenen girişimlere yatırım yapmasına izin verme mekanizması; her büyüklükteki girişimci ve yatırımcı için oyun alanının tesviye edilmesi konusunda eşsiz bir yaklaşım sergiliyor. Bu görev, herkesin katılabileceği açık bir Blockchain olan Algorand platformuyla çok uyumlu. Republic‘in farklı topluluklara daha da geniş erişim sağladığı için gelişmiş bir Blockchain kullanmasını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Ayrıca, Marshall Adaları‘nın ulusal dijital para birimi olan Marshallese Sovereign (SOV), Algorand Blockchain‘i kullanılarak oluşturulacak. Algorand ekibinin yaptığı açıklamada, SOV girişimine atanan SFB Technologies, hız, ölçeklenebilirlik ve güvenlik için Algorand Blockchain‘ini seçtiğini belirtti.

Geçen hafta, gayrimenkul yatırım platformu Realio, Algorand Blockchain‘ini kullanarak bir token başlatacağını duyurdu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu