Altcoin HaberleriDiğerleri

BAND yüzde 30’luk düşüşü toparlayabilecek mi?

Sponsorlu İçerik

Bant Protocol (BAND), Ağustos başında 4 dolardan bu haftanın başlarında yaklaşık 18 dolarlık en yüksek seviyelere yükselmesi nedeniyle son birkaç haftadır önemli bir ilgi topladı. Kripto para birimi, son derece karda olan yatırımcıların kar almaya başlamasıyla şu anda satış baskısıyla karşı karşıya.

BAND’ın zincir üzerindeki verileri, kripto para biriminin şu anda kısa vadeli görünümünü destekleyebilecek büyük bir destek seviyesinin hemen üzerinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bununla birlikte, alıcıların aşması zor olabilecek 14 dolar seviyesinde bir miktar ağır dirençle karşı karşıya.

BAND, bir dizi duyurunun ortasında parabolik büyüme gösteriyor

BAND, bu ay şu ana kadar tüm kripto piyasasında en iyi performans gösterenlerden biri oldu. Token fiyatı, Ağustos ayının başlarında 4 dolar civarında istikrar kazandıktan sonra, sonunda onu birkaç gün önce 18 dolar gibi yüksek seviyelere çıkaran parabolik bir yükseliş göstermeye başladı.

Dikkate değer entegrasyon duyurularının yanı sıra Coinbase Pro listesi de dahil olmak üzere bu güçlü fiyat hareketini birkaç temel faktör destekledi. Huobi’nin token’i listeleme kararıyla, 18 dolarlık en yüksek seviyesine ulaştı.

Bununla birlikte, tüm bu faktörler, daha sonra bu kazanımların %30’unu sildiği için, ona sürdürülebilir bir ivme sağlamak için yeterli olmadı.

Bant Protocol’ünün oracle ağı yakın vadede daha fazla entegrasyon görmedikçe, kripto para biriminin yükseliş trendinin durma ihtimali yüksek.

Zincir üzerindeki veriler, BAND’ın güçlü bir desteğe sahip olduğunu gösteriyor

Blockchain veri firması IntoTheBlock verileri, BAND’ın uzun süre düşmeyeceğini gösteriyor.

Firmanın “Fiyat etrafında para giriş/çıkış” göstergesi, 12.56 dolar ile 12.95 dolar arasındaki fiyat bölgesinin güçlü bir destek olduğunu gösteriyor.

IntoTheBlock band degerlendirmesi

Yukarıdaki görselde görüldüğü gibi BAND, 14.16 dolar ile 14.48 dolar arasındaki fiyat bölgesine ulaşana kadar çok fazla dirençle karşılaşmaz.

Fiyat hareketini de artırabilecek bir faktör, oracle’ı çevreleyen artan kullanımı. Bu, bazı yatırımcıların Chainlink’in milyarlarca dolarlık piyasa değerini BAND’ın büyüme potansiyeli olarak görmesine yol açtı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu