Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

BAT bir sonraki yükselen altcoin olabilir

Sponsorlu İçerik

Basic Attention Token (BAT) büyük fiyat hareketinin zirvesinde olabilir.

Kripto para veri analiz firması Santiment, gizlilik odaklı tarayıcı Brave’nin yerel kripto para birimi olan Basic Attention Token’ın (BAT) geçtiğimiz hafta sonu boyunca en fazla hareketsiz olan token olduğunu gördü. Bu nedenle, firma şu anda CoinMarketCap’te 33. sırada yer alan altcoin için daha fazla oynaklığın olabileceğini öne sürüyor.

Yaklaşan oynaklık fiyatı yükseltebilir

Santiment, belirli bir kripto para biriminin dolaşımdaki arzının büyük bir bölümünü ne zaman el değiştirdiğini belirlemek için Token Age Consumed (TAC) göstergesini kullanıyor. TAC, son zamanlarda taşınan kripto paraların sayısı, boşta kaldıkları gün sayısı ile çarpılarak hesaplanır.

BAT, haftaya %5 oranında artışla 0.27 dolara yükseldi. Cardano (ADA) ve Chainlink (LINK) gibi diğer altcoin’lerle karşılaştırıldığında az olsa da, yaklaşan oynaklık yükselişi hızlandırabilir.

2019’un ilk çeyreğinde BAT, sadece iki ayda %180’in üzerinde yükseliş kaydetti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu