Altcoin HaberleriDiğerleriSon Dakika

Binance NYDFS’den Onay Aldı!

Sponsorlu İçerik

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, son 3 yıldır düzenli olarak manşetlerde yerini alıyor. Borsa, stabilcoin’in New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından onaylandığını açıkladı.

Binance’in stabilcoin’i Binance USD (BUSD), ABD Dolar’ıyla desteklenen bir kripto para birimidir. Kripto para, Binance tarafından fiziksel ve dijital varlıklar arasında hareket etmeyi sağlamak için düzenlenmiş bir finansal kurum kurma altyapısı olan Paxos ile ortaklaşa geliştirildi ve yayınlandı.

NYDFS’nin yeni onayı sayesinde, Binance’in stabilcoin’i artık fiat para birimleri veya Binance’in platformunda başka bir kripto para birimi karşılığında satın alınabilir.

Binance, kullanıcıların BUSD’yi USDT, USDC, TUSD ve PAX’ın kendisi de dahil olmak üzere diğer 4 stabilcoin’e dönüştürmesine olanak tanıyor. Kripto para, Binance’ın borsasında bir dizi başka kripto para birimine karşı da işlem görüyor. Ayrıca, kripto para herhangi bir ücret ödemeden satın alınabilir veya kullanılabilir, ancak borsa banka masraflarının ve banka ücretlerinin hala geçerli olabileceği konusunda uyarıyor.

Duyurunun ardından Binance, BUSD’yi dünya çapında kullanılabilir hale getirdi ve düşük maliyetle hızlı transfer sağladı. Kripto para, ERC-20 ve BEP-2’de destekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu