Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Tek bir YFI’nin fiyatı artık bir BTC’den daha pahalı

Sponsorlu İçerik

YFI, dünyanın en değerli kripto para birimi Bitcoin‘in fiyatını geçti. CoinMarketCap verilerine göre YFI, son 24 saatte %50’nin üzerinde değer kazanarak 16.600 dolara kadar yükseldi. Haberimizin hazırlandığı sırada ise 15.400 dolardan işlem görüyordu.

YFI’nin fiyatı, merkeziyetsiz finansa (DeFi) yönelik artan talep doğrultusunda durdurulamaz bir hal aldı.

YFI’nin fiyatı Bitcoin’i geride bıraktı

YFI, Temmuz ayı sonlarında geliştirici Andre Cronje tarafından piyasaya sürüldüğünden bu yana, tüm zamanların en yüksek seviyesine fırladı. Yaklaşık 32 dolardan işlem görmeye başlayan YFI, o zamandan beri 16.600 dolara yükseldi. Buna karşılık, Bitcoin fiyatı yaklaşık 11.850 dolardan işlem görüyordu.

Özellikle, yearn.finance, token sahiplerine yönetimin tam kontrolünü vermek için Ethereum ağı üzerine inşa edilen ilk projedir. Ek olarak, tokenin ön madenciliği ve kurucuya tahsis edilmesi yok. Bu da onu neredeyse Bitcoin kadar merkeziyetsiz hale getiriyor.

YFI fiyatı, yearn.finance protokolünde kilitlenen toplam değerle birlikte arttı. DeFi Pulse verileri şu anda DeFi protokolünde en az 684,6 milyon doların kilitlendiğini gösteriyor.

Ancak YFI’nin hızlı yükselişiyle ilgili daha da ilginç olan şey, projenin arkasındaki ekibin onu açıkça “0 finansal değeri” olan “tamamen değersiz 0 tedarik tokeni” olarak adlandırmasıdır.

YFI yükselmeye devam edecek mi?

YFI fiyatı şu anda 15.400 doların üzerinde olmasına rağmen, piyasa değeri hala 467 milyon dolar civarında seyrediyor. YFI fiyatının artmaya devam edip etmeyeceğini kimse tahmin edemez.

Bazı analistler, varlığın yakın vadede bir düzeltmeye tabi olabileceğine inanırken, diğerleri yükselişinin devam etmesini bekliyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu