Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Bitcoin konsolide olurken, bu altcoin’ler fırlayabilir

Sponsorlu İçerik

Analist Josh Rager, Antiample (XAMP) ve Tokens of Babel (TOB) konusundaki yükseliş hissini dile getirdi.

Bitcoin ve Ethereum, birçok analistin görüşüne göre haftalarca sürebilecek bir konsolidasyon aşamasına girdi. Bu arada, analist Josh Rager’a göre, yatırımcılar bu iki altcoin‘e odaklanmalı:

  • Antiample (XAMP): piyasa değerine göre 555’inci sırada
  • Tokens of Babel (TOB): piyasa değerine göre 2351’inci sırada

Bill Drummond kimdir?

Rager’a göre, gizemli programcı Bill Drummond tarafından yaratılan bu projelerin kripto parası, Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun geleneksel finansal sistemin yerini alması için temel kabul ettiği “yenilik ve özgürlük” ilkelerini temel alıyor.

Bill Drummond, Antiample ve Tokens of Babel’in arkasındaki bir geliştirici veya bir grup geliştiriciyi temsil eden bir takma addır. Drummond, ilk ilkelere geri dönmenin yanı sıra, “az olan” kullanıcıları savunmak ve onu arayan herkese finansal özgürlük sağlamak istediğini iddia ediyor. Başka bir deyişle, Drummond bireylere geleneksel finanstan kurtulmaları için araçlar sağlamayı amaçlamakta.

Tokens of Babel (TOB) nedir?

Tokens of Babel, Medium makalesinde belirtildiği gibi, birçok Bill Drummond deneyinin ilki. Yeni bir uyarlanabilir emtia türü olarak tasarlanan Tokens of Babel (TOB), tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşıldığında arzın bir kısmını yakan oyun tokeni. Ek olarak, token, piyasa kapitalizasyonu ile orantılı sahiplik kavramı altında geliştirilmiştir.

TOB, token fiyatını en üst düzeye çıkarmak için arz ve talep yasasını kullanmak üzere tasarlanmıştır. Ethereum ağında geliştirilen TOB’un protokolü, her 12 saatte bir geri ödeme mekanizmasını tetiklemeye çalışacak. TOB’un fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesini aşarsa, toplam arzın %1’i yakılacak. Mekanizma, TOB fiyatının her zaman yükselmesi üzerine tasarlanmıştır.

Antiample (XAMP) nedir?

Drummond’un Antiample projesi, Tokens of Babel’e benziyor. Kripto para ayrıca Ethereum ağında bir ERC-20 tokeni olarak geliştirildi. TOB gibi, XAMP da sürekli olarak azalan bir arza sahip. XAMP’ın çalışma şekli: 1 XAMP değeri düştüğünde, toplam arz en az %1 azalır. Bu, tokeni teorik olarak daha değerli kılar. Yaratıcılarının iddia ettiği gibi XAMP, deflasyonist varlık kavramını en uç noktaya taşıyor.

XAMPP ve TOB için yükseliş tahminleri

Ünlü analist Josh Rager, son günlerde XAMP ve TOB ile ilgili yükseliş hissini defalarca dile getirdi. Rager, XAMP ve TOB’un ASH elde etmek için Ethereum tabanlı Uniswap’ta likidite sağlamada kullanılacağından dolayı yükselmelerini öngörüyor. Bu yeni token, yalnızca Uniswap’ta likidite sağlamak için XAMP / TOB kullanırken yatırımcılara sunulacak.

Duyuru ayrıca Rager’ın bu tokenlerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını tahmin etmesini sağladı. Tasarımlarına göre bu, sahipleri için yatırımın değerini artıracak. Başka bir tanınmış analist olan Moon Overlord da, XAMP rallinin parabolik olabileceğini belirtti.

Moon Overlord’a göre, XAMP fiyatı 0.017 dolardan yaklaşık 0.075 dolara çıkaracak bir ralli için hazır.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu