Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Bitcoin’in sert düşüşlerinde alınacak en iyi altcoin

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in sert düşüşlerinde alınacak en iyi altcoin hangisi? Kripto para analisti Josh Rager’a göre, yatırımcıların Bitcoin’in fiyat hareketlerine bakarak ChainLink (LINK)’i yakından izlemeleri gerekiyor. Çünkü, tarihsel olarak, ChainLink (LINK) ağır bir BTC düzeltmesinden sonra satın alınacak altcoin olduğunu kanıtladı.

Josh Rager:

“Asla başarısız olmaz. Bitcoin için her büyük düşüşten sonra, LINK çılgınca yükseliyor. Bitcoin’in hızlı düşüşlerinden sonra herhangi bir altcoin ticareti yaparsanız akıllı seçim LINK olacaktır.”

ChainLink, Pazar günü Bitcoin’i takip etti ve birkaç dakika içinde %10’un üzerine düştü. Boğalar hemen merkezi olmayan oracle ağını satın aldı. CoinMarketCap’e göre, LINK 7.47 dolar gibi düşük bir seviyeden 24 saatte en yüksek 8.68 dolara kadar yükseldi.

Rager, hızlı iyileşmeden sonra LINK’in tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlemeye hazır olduğunu söylüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu