Altcoin HaberleriDiğerleri

BitTorrent, önemli bir kilometre taşına ulaştı

Sponsorlu İçerik

Geçen yıl Justin Sun tarafından satın alınan BitTorrent, yazılım markalarının Windows, Mac ve Android’te iki milyardan fazla kurulumu ile önemli bir kilometre taşına ulaştı.

Önde gelen merkezi olmayan eşler arası ağ BitTorrent, torrent istemci yazılımının Windows, Mac ve Android üzerindeki iki milyar kurulumunu geçtikten sonra gelişiminde önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

BitTorrent 2 milyar kurulumu geçti

2004 yılında kurulan BitTorrent Inc, iki markası olan BitTorrent ve μTorrent ile torrent indirmek için en çok kullanılan yazılım ürünlerinden biri haline geldi. Şirket, 90 milyondan fazla aktif kullanıcıyı çekerek dünya çapında %22 yukarı akış ve %3 aşağı akış trafiğini yönlendirdi.

BitTorrent ayrıca en son dönüm noktası hakkında bilgi verdi. Dünyanın her yerinden kullanıcılar, markalardan birini iki milyardan fazla kez indirip kurdu.

Açıklamada, büyümeyi, şirketin klasik masaüstü torrent istemcilerinin yanı sıra yeni Web tabanlı torrent indiricisinin ve yayın çağı için oluşturulmuş oynatıcısının uzun süredir devam eden popülaritesine bağladı.

BitTorrent, Windows, Mac ve Linux için indirilebilir istemci yazılımı sunmanın yanı sıra, Google Play Store’da bulunan Android sürümünün “en popüler mobil torrent indiricisi” olduğunu da vurguladı.

Bu yılın başlarında BitTorrent, kullanıcıların platformda ürün ve üyelik satın almasını sağlayan bir ödeme yöntemi olarak Binance USD (BUSD)’yi ekledi. Böylece BUSD, BTC, OKB, TRX, BTT ve BNB’den sonra BitTorrent tarafından kabul edilen altıncı kripto para oldu.

BTT’nin fiyat performansı

BitTorrent’in yerel kripto parası BTT, bu yıl oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Yıla yaklaşık 0.0003 dolar ile girdikten sonra, Şubat ayı ortasında değerini ikiye katlayarak yıllık en yüksek değeri olan 0.0006 dolara yükseldi.

Bunu COVID-19 salgınının arttığı günlerde %70’lik güçlü bir düşüş izledi ve varlık 0.00017 dolara düştü. Ancak o zamandan beri BTT sürekli olarak değerini artırıyor. Haberimizin hazırlandığı sırada 0.00046 dolardan işlem görüyordu. Bu, yılbaşından bugüne %65’lik ve Mart ortasından bu yana %165’lik bir fiyat artışı anlamına geliyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu