Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

Blockchain Sosyal Medyası Steemit TRON Ekosistemine Katıldı

Sponsorlu İçerik

Merkezi olmayan Blockchain tabanlı sosyal medya ve blog platformu olan Steemit, bugün daha hızlı ağ, yüksek verimlilik istikrarı ve ölçeklenebilirlik sağlayan en büyük merkezi olmayan ekosistemlerden biri olan TRON ile stratejik ortaklık yaptı.

TRON ve Steemit geliştirme ekipleri, Steemit ve diğer Steem tabanlı DApp’leri (merkezi olmayan uygulamalar) TRON ağına geçirmek için birlikte çalışmaya başlayacak. Böylece iki ekipte merkezi olmayan uygulamaları birlikte geliştirmeye devam edecekler.

Steem blok zincirindeki bazı popüler gerçek dünya kullanım örnekleri arasında Youtube alternatifi D.Tube, Instagram alternatifi APPICS ve fitness Dapp Actifit bulunuyor. Steemit, 2016 yılında Ned Scott ve Dan Larimer tarafından kuruldu. Larimer, Steemit teknolojisinin mühendisliğine öncülük etti ve daha sonra EOS’un gelişiminde liderlik yaptı.

Steemit’in Başkanı ve Kurucusu Ned Scott:

“Steemit, kitlesel benimsenmeyi sağlamak için kripto para birimini karşılayan forumların orijinal konseptidir. Burada kripto para birimi beğeniler ve yükselişler kadar kolay dağıtılabilir ve bu yüksek güçlü dağıtım mekanizması para birimine ve sosyal ağa benimsenmeyi ve takdir etmeyi sağlayacaktır. Platformu 2016 yılında sınırlı bir bütçeyle lanse etmekten, platformun geliştirilmesinden ve kullanıcı tabanının büyümesinden keyif aldım. Şimdi stratejik bir ortağın onu yeni zirvelere getirmeye çalıştığını görmekten heyecan duyuyorum.”

Dünya çapında 1 milyon kullanıcısı olan Steemit ile ortaklıklarını Tron kurucusu Justin Sun twitter hesabından duyurdu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu