Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Brave’in BAT’ı, 250.000’den Fazla Marka İle Kullanılabilir!

Sponsorlu İçerik

Kripto parayla çalışan Brave tarayıcısının arkasındaki kuruluş olan Brave Software, TAP Network ile bir ortaklık kurduğunu ve kullanıcıların “gerçek dünya ödülleri” için Basic Attention Token (BAT) ödüllerini kullanmalarını sağlayacak.

Duyuruya göre bu ödüller, ağın bir parçası olan 250.000’den fazla marka ile kullanılabilir. Bu markalar, Hotels.com ve Uber gibi seyahat ortaklarını, Starbucks ve Domino’s‘u içeren yemek markalarını, Xbox, PlayStation ve Hulu gibi eğlence markalarını ve Amazon, Apple ve Walmart gibi perakende markalarını içeriyor.

TAP üzerinden ödeme, şimdilik ABD’deki Brave’nin Basic Attention Token cüzdanını Uphold ile doğrulayan masaüstü kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Kullanıcılar artık Uphold hesaplarını OAuth kullanarak TAP Network‘e bağlayabilir ve çeşitli geri ödeme seçenekleri sunmaları için yetki verebilirler.

Brave’nin Kurucu Ortağı ve CEO’su Brendan Eich:

”TAP Network ile olan bu ortaklık, tüketicileri ve markaları saygılı, karşılıklı yarar sağlayan misyonumuzu desteklemekte ve BAT’ın kullanımını genişleterek genel ekosistemimizin büyümesine katkıda bulunmaktadır.”

Bu işlevsellik yalnızca Brave’nin Nightly masaüstü için kullanılabiliyor, ancak 6 ila 8 hafta içinde genel kullanıma sunulacak.

Geçen ay, Brave tarayıcı Wayback Machine‘i ulaşılamayan (ölü) sayfaları geri getirmek için entegre ederek kullanıcıların web’de mevcut olmayan sayfaların eski sürümlerini kolayca görmelerini sağladı. Tarayıcı, varsayılan olarak reklamları ve izleyicileri engelliyor, ancak kullanıcıların BAT ile gizlilik reklamlarını gördükleri için ödüllendirerek Brave Ödüller programına katılmalarına izin veriyor.

Brave, şu anda aylık 12 milyondan fazla aktif kullanıcıya ve 440.000’den fazla doğrulanmış yayıncıya sahip. 

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu