Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Bu DeFi token’i başlangıcından bu yana yüzde 18.860 arttı

Sponsorlu İçerik

DeFi token’i YFI, başlangıcından bu yana %18.860 arttı. YFI, kripto para borsası Binance’tan destek aldıktan sonra yükselişine devam etti.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Yearn.Finance‘ın yönetim token’i olan YFI, 31.65 dolar civarında işlem görmeye başladığı Temmuz ortasından bu yana %18.860’tan fazla arttı.

CoinGecko’ya göre, Binance’ın duyurusunun ardından, varlığın değeri yaklaşık 4.495 dolardan 6.941 doların üzerine çıktı. Haberimizin hazırlandığı sırada ise 5.894 dolardan işlem görüyordu.

YFI yukselis

Binance, Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Binance stablecoin (BUSD) ve Tether (USDT) ile YFI çiftlerini ticarete sundu.

”Satın almayın, kazanın”

Yearn.Finance protokolünün yaratıcısı Andre Cronje, başlangıçta YFI’nin tamamen “değersiz” bir yönetim token’î olmasını amaçladı. Temmuz ortasında bir blog gönderisinde Cronje, kontrol mekanizmalarının, yapılandırılabilir ücretlerin, bakım kontrollerinin ve Yearn.Finance’ın çeşitli sistemlerinin yönetiminden vazgeçmek için token’in yayınladığını açıkladı.

“Bu kontrolden vazgeçme çabalarımızda (çoğunlukla tembel olduğumuz ve bunu yapmak istemediğimiz için), tamamen değersiz bir 0 tedarik token’i olan YFI’yı yayınladık. Yeniden yineliyoruz, 0 finansal değeri var. Ön madencilik yok, satış yok, hayır satın alamazsınız. Uniswap’ta olmayacak, açık artırma olmayacak. Hiçbirine sahip değiliz.

YFI kazanmak basit. Platformlardan birine likidite sağlayın, çıkış token’lerini dağıtım sözleşmelerinde paylaşın (bunun için bir arayüz sağlayacağız) ve her gün (yönetim kontrollü) bir miktar kazanacaksınız. Ve sadece yeterince vurgulamadığımızı hissettiğimiz için, 0 değeri. Satın almayın. Kazanın.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu