Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

Bu Koin 2 Katına Çıktı!

Sponsorlu İçerik

Önde gelen iki Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithumb ve Bithumb Global, Tachyon telekom protokolü için yerel bir araç olan IPX‘i resmen listeledi.

TCP/IP modelini geliştirerek hızlı ve güvenli bir İnternet kurmanın zorluklarını ele alan Tachyon Protokolü ekibi, IPX‘in iki borsada listelenmesini gururla duyurdu.

IPX tokeninin Bithumb borsasında alım satım işlemleri, 17 Aralık 2019‘da saat 18: 00‘de başladı. İlk IPX/USDT işlemleri merkezi olmayan Bithumb Global borsasında yapıldı. Her iki borsa için de IPX ödemeleri saat 14:00‘ten itibaren başladı.

İlk işlem günü boyunca IPX token 0.05$ ile işleme başladı ve 0.21$ ‘a (%400) yükseldi. IPX fiyatı daha sonra 0.11$ seviyesinde sabitlendi ve ilk fiyatından ikiye katladı.

Tachyon Protokolü listeleme kampanyasına Ekim ayında başladı. Token 1.000.000.000 (1 milyar) sabit arza sahip ve Tachyon ağı içerisinde kimlik doğrulama, pazar ticareti, teşvik ve koordinasyon mekanizması için kullanılabilir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu