Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Cardano, Shelley Ana Ağ Lansmanını Erteleyebilir!

Sponsorlu İçerik

Cardano’nun yaratıcısı Charles Hoskinson, Shelley ana ağ lansmanının coronavirüs nedeniyle ertelenmesinin gündemde olduğunu duyurdu.

Cardano‘nun yaratıcısı ve IOHK CEO‘su Charles Hoskinson, Cardano’nun ana projeleri hakkında güncelleme yaptı. Hoskinson, Cardano Vakfı‘nın yol haritasına ayak uydurma çabalarını vurguladı ve Japonya’daki ana Shelley ağının başlatılmasının değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti.

Son videosunda Hoskinson, coronavirüs‘ün yayılmasının büyük etkinliklerin iptal edilmesine neden olduğunu belirtti. Bu nedenle, Cardano Vakfı, Shelley‘i başlatmak için bir çevrimiçi etkinliği değerlendiriyor ancak kesin bir karar verilmedi.

Charles Hoskinson:

”Sanal bir lansman seçeneklere bakıyorum. Belki daha iyi olacak, çünkü herkes katılabilecek. Bir şeyler yapmak istiyoruz, Shelley hepimiz için önemli bir kilometre taşı ve hepimizin inşa ettiği bir şey. Öneminden dolayı Shelley’ye ulaşmak için birçok gecikme ve sorun oldu. Sonsuza dek Cardano’nun en önemli lansmanı olacak. Bu yüzden coronavirüs gibi bir şeyin hepimizi mahvetmesini istemiyorum.”

Hoskinson ayrıca, çevrimiçi olsa bile lansman için Japonya’ya gitmeyi istediğini söyledi. IOHK CEO‘su Japonya‘daki Cardano topluluğunun ilk günden beri onlarla birlikte olduğunu ve bu değerli toplulukla buluşmak istediğini belirtti.

Charles Hoskinson, Cardano’nun web sitesinin güncelleneceğini de duyurdu. Hoskinson, internette güncellenmeyen Cardano’nun projeleri hakkında çok fazla bilgi olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu