Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Chainlink, TROY İle Çığır Açan Bir Ortaklık Kurdu!

Sponsorlu İçerik

TROY, bir blog yazısında platformun merkezi olmayan Oracle sağlayıcısı Chainlink ile teknik bir ortaklığa girdiğini duyurdu. TROY, kripto ticareti ve varlık yönetimi konusunda uzmanlaşmış küresel bir ana broker. Platformun sorunsuz çalışması için, beslenen verilerin güvenilir ve gerçek zamanlı olarak iletilmesi gerekiyor.

Kritik bilgilerin güvenilir olmasını ve bu nedenle TROY’un on-chain protokolünde kullanılabilmesini sağlamak için Chainlink’in Oracle teknolojisi kullanılacak. Chainlink, hem Oracle hem de veri kaynağı seviyelerinde merkezi olmayan bir Oracle ağı.

TROY, platformunda kullanılan piyasa fiyatlarını elde etmek için birden fazla veri kaynağı kullanarak, mutlak gerçek olarak sadece bir kaynağın kullanılmasını önlüyor. İlgili bilgiler birkaç aktör tarafından onaylanıyor.

Chainlink, 25’ten fazla farklı dijital varlık için doğru piyasa fiyatları sağlayan akıllı fiyat referansı veri sözleşmeleri sunuyor. Bu fiyat referans sözleşmeleri, her biri 10 farklı veri toplama API’sından birindeki verileri toplayan çok sayıda bağımsız Oracle tarafından güvence altına alınıyor. TROY, bu yeni teknolojiyi Chainlink‘ten güvenilir bir zincir dışı piyasa verilerine dayanan akıllı sözleşmeler yapmak için kendi platformuna entegre edecek.

TROY ağının sistem mimarisi dört katmandan oluşuyor; genel Blockchain protokol katmanı, zincir dışı ticaret katmanı, yerleşim ağ katmanı ve uygulama katmanı. TROY platformunda kullanıcı için en iyi ticaret deneyimini sunmak için Chainlink’in veri feed’leri gerçek zamanlı ticaret verileri sağlayacak.

TROY Kurucusu Kira Sun:

”Chainlink, Troy Network tarafından paylaşılan aynı amaçları olan yeni tee destekli oracle gelişmeleri konusunda deneyimli bir ekibe sahip. Troy Network’te yeni nesil bir ticaret deneyimini güçlendirmek için kripto para fiyatlarını, merkezi borsalardan alım satım verilerini ve zincirleme işlem verisi yığınlarını toplamak için Chainlink’i kullanmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Chainlink Genişlemeye Devam Ediyor

En son olarak Chainlink, bir İsviçre şirketi olan Hdac‘ı ortaklık kurdu. Chainlink ile işbirliği içinde Hdac, IoT hizmetleri ve diğer ağlar tarafından oluşturulan zincir dışı verileri okumak, filtrelemek ve Hdac’ın Blockchain tabanlı dApp‘larına sunmak için bir sistem geliştiriyor. Chiliz platformu da kısa süre önce Chainlink‘in potansiyelinin farkına vardı ve zincir dışı verileri Blockhchain’ini beslemek için Chainlink’in dağıtılmış oracle teknolojisini kullanıyor.

Chainlink’in fiyatı mevcut piyasa trendini takip ediyor ve son 24 saat içinde % 24.40 artışla 2.44 $’a yükseldi. 853 Milyon $’lık piyasa değeri ile Chainlink, en büyük kripto para birimleri arasında 13. sırada yer alıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu