Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Coinbase, 18 kripto parayı listelemek için araştırıyor

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase, platformunda 18 kripto para birimini listelemek için araştırdığını açıkladı.

Coinbase’in araştırdığı kripto paralar:

Aave, Aragon, Arweave, Bancor, COMP, DigiByte, Horizen, Livepeer, NuCypher, Numeraire, KEEP Network, Origin Protocol, Ren, Render Network, Siacoin, SKALE Network, Synthetix, ve VeChain.

Yapılan açıklamada, güvenlik, uyumluluk ve projenin açık bir finansal sistem oluşturma misyonumuzla uyumu gibi faktörleri değerlendirmek için olası varlıkları Dijital Varlık Çerçevemize göre değerlendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca yukarıda belirttiğimiz kripto para birimlerinin hepsinin teknik ve uyumluluk gerektirdiği, bu yüzden her bölgede hepsinin listelenmeyeği belirtildi.

İlerleyen zamanlarda daha fazla varlık ekleneceğini belirten Coinbase, ”listeleme sürecimize göre, geçerli inceleme ve yetkilere tabi olarak, yetki alanına göre yeni varlıklar ekleyeceğiz.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu