Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

CoinEx Destek Programı Başladı!

Sponsorlu İçerik

CoinEx yerel blokchain’in gelişimini denetleyen CoinEx Chain Vakfı, daha fazla kurum ve kişiyi CoinEx Chain ekosisteminin ve topluluğunun inşasına katılmaya teşvik etmek için tasarlanan destek programını resmen başlatıldığını duyurdu.

Her çeyrekte vakıf, nitelikli başvuru sahiplerinin ürün araştırma ve geliştirme (AR-GE), topluluk inşası ve içerik tanıtımına odaklanmasına yardımcı olmak için toplamda 3 milyon CET taahhüt ediyor. Hibe girişimlerini uygulamak için herhangi kurum ve kişiler başvuruda bulunabilir.

CoinEx Vakfi CEO’su Haipo Yang:

“Bu program, destekleyici bir ekosistem oluşturma ve bir topluluk duygusu geliştirme taahhüdümüzü gösteriyor. Bazı en iyi fikirleri desteklemenin ve CoinEx Chain üzerinde uzun süreli anlamlı etkiyi hızlandırmanın bir yoluna sahip olduğumuz için mutluyum.”

CoinEx Chain topluluğunun ilk önerisi olan destek programına referandum, 23 Aralık’ta Vakıf tarafından başlatıldı. Ancak onay oranı %50’yi aşarsa etkili sayılır. Bir haftalık oy dönemi sona erdiğinde, teklif lehine sağlam bir oylama yapıldı.

Vakıf ayrıca 2020 için CoinEx Chain‘nin geliştirilmesi için bir yol haritası yayınladı. Yol haritasına göre, blockchain kaşifi ve resmi cüzdan hizmetleri açık kaynaklı olacak ve çapraz zincir protokolü sırasıyla 1. ve 2. çeyrekte desteklenecek.

CoinEx Chain’in hard fork’u yapılacak ve Smart Chain Testnet 3. çeyrekte piyasaya sürülecek. Yıl sonunda, Smart Chain sanal makinesi Cosmos ekosistemini desteklemesi planlanıyor.

İlk başvurular, 11-15 Ocak 2020 tarihleri arasında başlıyacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu