Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

CRC, 3 Popüler Altcoin’e Not Verdi!

Sponsorlu İçerik

Eylül 2019’da kurulan Crypto Ratings Council (CRC), ABD federal menkul kıymetler yasalarına uymak için kripto para ticareti yapan veya geliştiren piyasa katılımcılarına yardımcı olmayı amaçlayan ABD merkezli bir kuruluş. Kurucu üyeler arasında önde gelen ABD merkezli kripto para ve Blockchain şirketleri Anchorage, Bittrex, Circle, Coinbase, DRW Cumberland, Genesis, Grayscale Investments ve Kraken yer alıyor.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici belirsizlik nedeniyle, üyeler piyasa katılımcılarına menkul kıymet olarak sınıflandırma olasılığının bir göstergesi olarak kripto para birimlerinin tarafsız bir derecelendirmesini sağlayan ortak bir çerçeve geliştirdi.

Derecelendirme, dijital bir varlığın şimdi veya gelecekte menkul kıymet olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğini belirlemek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yönergelerini izliyor. Bunun amacı, platformlarında bir kripto para birimi listelemek istediklerinde borsalara özellikle daha fazla güvenlik sağlamak.

Crypto Ratings Council (CRC) dün, IOTA (MIOTA), Basic Attention Token (BAT) ve USD Coin (USDC) derecesini açıkladı. Hem IOTA hem de BAT, 2.0 puan, USDC 5 üzerinden 1.0 aldı. Ayrıca, Maker (MKR) ve Polymath (POLY)’ın puanlarını güncelledi. Her ikisi de 3.50 puan aldı.

Bitcoin, Litecoin, Monero, Dash, DAI ve Horizen gibi kripto para birimleri CRC’den 1.0 aldı. Ethereum, Chainlink, Zcash ve Algorand 2.0 aldı. Puanlama sistemi 1 (menkul kıymet olma ihtimalinin az olduğunu) ile 5 (menkul kıymet olma ihtimalinin yüksek olduğunu) arasında.

IOTA Vakfı, 2.0 notu ile ilgili olarak bir blog yayınında şunları söyledi:

”CRC, IOTA için 2.0 puanını verdi. Bu, IOTA teknolojisini, toplumu ve ekosistemi için güçlü bir puan. Çünkü, ilk günden beri IOTA tokenini, makine ekonomisindeki insanlar ve cihazlar arasında gerçek dünyadaki bir değer aktarım mekanizması olarak konumlandırma taahhüdümüzü gösteriyor.

Crypto Ratings Council puanımızla, ABD pazarının ve CRC’nin ortak kuruluşlarının IOTA tokeni ve protokolüyle daha rahat ve kendinden emin hissedeceklerine inanıyoruz. Crypto Ratings Council çerçevesine dayanan ABD’li meslektaşları ile daha derin ilişkiler kurmayı dört gözle bekliyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu