Analist Crypto Michael’ın yükselmesini beklediği 5 altcoin

Analist Michael Van De Poppe, Eylül ayında yükselmesini beklediği ilk beş kripto para birimini açıkladı.

Ontology (ONT)

Yeni bir YouTube videosunda, sektörde Crypto Michael olarak da bilinen analist Michael Van De Poppe, ilk olarak Ontology (ONT / BTC)’i yorumladı.

“100 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların üstündeyiz. Destek için çevirdi. Şu anda son direnç bölgesindeyiz. Bu direnç bölgesini aşarsak, sonraki seviyeler 1.000 satoshi ve 1.200 satoshi.”

Wanchain (WAN)

Van De Poppe’nin listesindeki bir sonraki kripto para Wanchain (WAN / BTC). Yükselişine devam etmesi için kripto paranın 2.900 satoshi ile 3.100 satoshi arasındaki alanı tutması gerektiğini vurguladı. Wanchain, 4.100 satoshi desteğini ve kırılma direncini elinde tutarsa, analist WAN / BTC’nin 5.000 satoshi ve 6.200 satoshi hedefine ulaşmasını bekliyor.

Celer Network (CELR)

Crypto Michael, parite yükseliş sinyallerini göstermeye devam ederken Celer Network (CELR / BTC)’ü takip ediyor. Analist, kripto paranın şu anda direncin hemen altında konsolide olduğunu ve paritenin 200 satoshi ve 330 satoshi hedeflerine sıkışıp patlamasını beklediğini belirtti.

Troy (TROY)

Van de Poppe’nin dikkatini çeken dördüncü kripto para Troy (TROY / BTC). 55 satoshi civarında kilit desteği tuttuğu sürece paritenin yükselişte kaldığını vurguluyor.

“Buranın üzerinde kaldığımız sürece, bu çok güzel olacak. Çünkü, bir sonraki miting bizi büyük olasılıkla 107 satoshi ve 145 satoshi’ye götürecek.”

Curve DAO Token (CRV)

Analistin listesindeki son token, iki katından fazla yükselmesi beklediği Curve DAO Token (CRV / BTC).

“2.900 satoshi de net bir destek direnç değişimi, bizi 6.000 satoshi ve 4.100 satoshi civarındaki seviyelere götüreceğini tahmin ediyorum.”

Bu arada Van de Poppe, Bitcoin‘in kısa vadede konsolide olmaya devam etmesini bekliyor, ancak boğaları uyandıracak kilit bir seviyeye dikkat çekiyor.

“Kısa vadeli direnç bölgesi vuruldu. Muhtemelen biraz daha değişken olması bekleniyor. 11.650 dolar kırılırsa, sanırım sonraki durağı 12.000 dolar.”

Ethereum‘a gelince, kripto para analisti ikinci en büyük kripto para biriminin 52 haftanın en yüksek seviyesini yazdıracağını tahmin ediyor.

“Ethereum yükselişe devam edecek gibi duruyor. Yeni bir yükseliş dalgası ETH’yi 500 dolara çıkarabilir.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!