Altcoin HaberleriDiğerleri

Dash, kripto banka kartını piyasaya sürüyor

Sponsorlu İçerik

Kripto borsası Tauros, Latin Amerika’da Dash tarafından desteklenen ilk kripto para banka kartını sunacak.

Dash, Latin Amerika’daki ilk kripto Visa banka kartını piyasaya sürmek için Meksika kripto para borsası Tauros ile ortaklık kurdu. Teklif başlangıçta yalnızca Tauros’un Meksika’daki müşterileri için geçerli olacak.

Kullanıcılar, kart ile Tauros mobil uygulamasını kullanarak kripto fonlarını pesoya dönüştürebilecekler. Böylece Meksika’daki milyonlarca mağazada kullanılabilecekler. Ayrıca, kullanıcılar çevrimiçi işlemler gerçekleştirebilecekler.

Dash Core Group’un İş Geliştirme Müdürü Ernesto Contreras, son zamanlarda temassız ödeme ihtiyacının ürün teklifini hızlandırmaya yardımcı olduğunu belirtti. Sosyal mesafenin gerekliliğini vurgulayarak bunun “salgından sonra yeni normal” olacağını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu