Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Dash Sahiplerini Sevindiren Gelişme

Sponsorlu İçerik

Blockchain destekli kripto para cüzdanı ve ödeme platformu olan PolisPay, kripto paralardan DASH‘i sistemine entegre ettiğini duyurdu.

Kullanıcılar artık PolisPay‘in ön ödemeli kartı olan Epay Mastercard‘a DASH kullanarak yükleme yapabilecekler.

Epay Mastercard normal banka veya kredi kartları gibi kabartılmış yazı karakterine sahip. Detaylardan biri de kartta herhangi bir isim yazmıyor. Bu da, kullanıcıların 100€‘ya kadar anonim çevrimiçi ve çevrimdışı ödeme yapmasını sağlıyor. 

Kullanıcılar daha fazla harcama yapmak ister ise, Bitcou platformundan video tanımlama prosedürünü kullanarak birkaç dakika içinde kayıt yapabilirler. Doğrulama işlemi bittikten sonra aylık ödeme limitlerini 4.000€ ‘ya yükseltmiş olabilecekler.

Epay kartları yakında aşağıdaki ülkeler için geçerli olacak:

Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kıbrıs, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İzlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, İsveç, İsviçre, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İngiltere.

PolisPay ayrıca, PolisPay Uygulamasına ön ödemeli kart hizmeti olan Union Pay‘ı dahil etmek içinde çalışıyor. Proje tamamlanıp hayata geçerse kullanıcılar DASH‘i gerçek alışverişler için doğrudan kullanabilecekler.

PolisPay ayrıca kullanıcıların Kripto Paralarını hediye etmelerini sağlayan hediye kartları da içermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu