Altcoin HaberleriDiğerleri

Deloitte: VeChain, Ether’den daha güvenli ve ölçeklenebilir

Sponsorlu İçerik

Denetim firması Deloitte, 2020 için 5 Blockchain Trendi başlıklı bir rapor yayınladı. Raporda, Deloitte 2019 yılında endüstrinin evrimini inceledi. Bu anlamda Deloitte, önde gelen Blockchain platformlarını ve 2020’de pozisyonlarını nasıl koruyabileceklerini derecelendirdi.

Deloitte için VeChain, Ethereum‘dan daha fazla ölçeklenebilir ve daha fazla güvenliğe sahip, ancak daha az merkezi olmayan bir platform. Deloitte, bu 3 özelliğe (güvenlik, ölçeklenebilirlik ve merkezi olmayan) atıfta bulunuyor ve bu anlamda VeChain, Deloitte’nin belirttiği gibi kullanıcıları için daha iyi bir platform haline getiren daha iyi bir dengeye ulaşacak.

”Bu üç özellik, herhangi bir Blockchain ağ sağlayıcısı ve aynı zamanda çözümlerini ağ üzerinde oluşturmayı seçen müşterileri için önemli bir husus.”

Denetim firması ayrıca, 2020’nin sonunda VeChain gibi lider platformların çeşitli özelliklerin bir kombinasyonunu sunarak konumlarını koruyabileceğini tahmin etti. Bu şekilde, kullanıcılar ve şirketler platformlarında daha kolay çözüm üretebilecek ve kullanım örnekleri geliştirebilecekler. Deloitte göre, Blockchain sektöründe liderlik yarışında kalacak 4 platform; Corda, Hyperledger, Ethereum ve VeChain.

Yatırımcılar için trendler ve öncelikler

Bir anket yoluyla, Deloitte de 2020 yılında yatırımcılar için trendleri ve öncelikleri belirledi. Anket sonuçlarına göre, 2020’de önemli bir yatırım olacak, katılımcıların yüzde 40’ı yıl boyunca Blockchain teknolojisine 5 milyon dolardan fazla yatırım yapacaklarını söyledi. Ayrıca, anket Blockchain projeleri geliştiren şirketlerin yüzde 86’sının Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğunu tespit etti.

Deloitte’ye göre yatırımcıların sorduğu ana soru 2019’a göre değişti. Önemli olan artık teknolojinin çalıştığını doğrulamak değil, şirketlerin bunları onlar için nasıl çalıştırabileceğini doğrulamak. Bu anlamda, yatırım ve Blockchain ekipleri, 3 özel kullanım örneği aracılığıyla bir şirket için temel zorlukları araştırmak üzere şekillendirdi.

Ankete göre, yatırımcıların ve şirketlerin 2020’ye odaklanacakları temel kullanım örnekleri veri doğrulama, veri erişimi / paylaşımı ve kimlik koruması. VeChain, Deloitte’ın belirttiği gibi yüksek güvenlik ve ölçeklenebilirlik nedeniyle bu üç kullanım durumunda baskın platformlardan biri olarak konumlandırıldı. Öte yandan, Ethereum‘un yeni bir token ekonomisinin inşa edildiği platform olması daha olası. Deloitte’a göre her iki platform da bundan yararlanabilir.

”Yeni bir token ekonomisi, finans endüstrisini daha erişilebilir, daha ucuz, daha hızlı ve daha kolay hale getirebilir, böylece mevcut likit olmayan varlıklar trilyonlarca avroyu ulaşabilir ve ticaret hacmini büyük ölçüde artırabilir.”

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu