Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Derecelendirme kuruluşu, IOTA ve topluluktan özür diledi!

Sponsorlu İçerik

Weiss Ratings, IOTA’nın mevcut proje durumunun yanlış değerlendirilmesinden dolayı kripto para topluluğundan açık bir şekilde özür diledi.

Derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, IOTA hakkında birkaç gün önce bir açıklama yaptı ve kripto para topluluğunun dikkatini çekti. Derecelendirme kuruluşu, IOTA Vakfı’nın parasının tükendiğini, çünkü Tangle için ticari başvuru olmadığını iddia etti. Buna dayanarak Weiss Ratings, IOTA’nın diğer projelerle yarışta geride kalabileceği sonucuna vardı.

Dün yapılan açıklamada, IOTA için bağımsız derecelendirme kuruluşu kripto para topluluğundan ve IOTA Vakfı’ndan açıkça özür diledi. IOTA ekibi derecelendirme kuruluşuyla iletişime geçtikten sonra, daha fazla araştırma yaptı ve bu da önceki iddialarının yanlış olduğunu gösterdi.

”IOTA ekibi, analistlerimizle iletişime geçtikten sonra, IOTA hakkındaki haberler hakkındaki yorumumuzun yanlış önermelere dayandığını gösteren ek araştırmalar yaptık. Bunun neden olabileceği herhangi bir sorun için kripto para topluluğundan özür dileriz. Derecelendirme modelimiz hiçbir zaman haber öğelerini veya bunların yorumlarını yansıtmaz. Yalnızca temel ve teknik verileri yansıtır. Daha fazla karışıklığı önlemek için, hataları içeren önceki açıklamalarımızı ve tweet’lerimizi sildik.”

Özür, kripto para topluluğu içinde olumlu karşılandı. Ayrıca, ilk açıklama hakkında yorum yapan ve gerçeklerle yalanlamaya çalışan iki IOTA kurucu ortağı Dominik Schiener ve David Sonstebo tarafından da olumlu karşılandı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu