Altcoin HaberleriDiğerleri

DigiByte (DGB), Binance haberi sonrası hareketlendi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, DigiByte (DGB)’ı listeleyeceğini açıkladı. Duyurudan kısa bir süre sonra DigiByte fiyatı önemli bir artış yaşadı. Binance ve DigiByte’ın geçmişi göz önüne alındığında, listeleme kararı sürpriz oldu.

Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı açıklamada, DigiByte (DGB)’ı listeleyeceğini duyurdu. Alım satım işlemleri bugün TSİ 17.00’den itibaren başlayacak. Borsadan yapılan açıklamada, kripto paranın DGB / BTC, DGB / BNB ve DGB / BUSD çiftleriyle alım satıma açılacağı kaydedildi.

Bugünün erken saatlerinde DGB, 0.0172 dolardan işlem görüyordu. Kripto paranın fiyatında geçen haftadan bu yana aşağı yönlü bir eğim gözlemledi. Ancak, açıklamanın hemen ardından, DGB yükselmeye başladı ve hatta 0.02112 dolara kadar yükseldi.

Haberimizin yayına girdiği sırada, kripto para % 24.21’lik artışla 0.0216 dolardan işlem görüyor.

Binance ve DigiByte’ın geçmişi

Changpeng Zhao liderliğindeki kripto para borsası DigiByte’a geri döndü. DigiByte’ın kurucusu Jared Tate ve Changpeng Zhao arasındaki gerilim listeleme ücretinden dolayından ortaya çıktı.

Tate, platformu 2.6 milyon dolar listeleme ücreti talep etmekle suçladı ve DigiByte ağında böyle bir para olmadığı için bunu reddetti.

Yıllarca süren engellerden sonra Binance nihayet kripto parayı listeledi ve Zhao listeleme ücretinin alınmadığını belirtti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu