Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Ethereum tabanlı DeFi token’ı 2 günde %2.000 arttı

Sponsorlu İçerik

Ethereum tabanlı DeFi token’larının en yenisi olan META (MTA) iki gün önce piyasaya sürüldü. Piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık %2.000 artış kaydetti.

Ethereum tabanlı bir DeFi protokolü (ETH) olan mStable, bu yıl 18 Temmuz’da Meta (MTA) token’ını başlattı. Piyasaya sürüldükten sonra, yarım gün içinde orijinal değerinin 16 katına çıktı ve 0.15 dolardan işlem gördü.

Haberimizin hazırlandığı sırada, META token son 24 saatte %24.54 artış kaydetti. Piyasaya girişinden bu yana %2.000’nin üzerinde yükselerek 3.94 dolardan işlem görüyor. Messari araştırmacısı Ryan Watkins, token’ın “IDO” veya ilk merkezi olmayan borsa teklifi olarak bilinen yeni bir prosedürle başlatıldığını söyledi.

Ethereum’un patlayan DeFi sektörü yüksek getiri sağlıyor

Etkileyici olsa da, MTA’nın yükselişi benzersiz olmaktan çok uzak. Yearn.finance protokolünün YFI token’i, lansmanından itibaren 24 saatten daha kısa bir sürede %2.000 kazanç kaydetti. Bir diğer kayda değer durum, Aave protokolünün LEND token’i. LEND, yılbaşından bu yana %1.500 değer kazandı. Bu da onu 2020’nin en iyi yatırımlarından biri haline getirdi.

LEND ve yukarıda belirtilen diğer DeFi token’lerinin üstün performansı, Ethereum’un DeFi sektörünün katlanarak büyümesi ile beraber ilerliyor. Sektörün Mart ayında çökmesinin ardından Ethereum’un DeFi’si son zamanlarda toplam değeri 2 milyar doları aştı. Yatırımcılar en iyi getiri arayışına girdiler. Bitcoin fiyatının birkaç aydır stabil olmasına karşı, DeFi sektörü oldukça çekici görünüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu