Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Ethereum’un DeFi’si yeni bir rakibi ortaya çıkarabilir

Sponsorlu İçerik

TRON CEO’su Justin Sun, sun genesis madencilik platformuna kilitlenen toplam değerin 210 milyon dolara yükseldiğini bildirdi. Veriler, TRON hesap sayısının 9 milyona yükseldiğini ortaya koyuyor.

Ethereum DeFi, son günlerde neredeyse 2 milyar dolar kaybetmesine rağmen yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Ancak, TRON CEO’su Justin Sun, ETH’nin DeFi sektöründeki büyümesinin potansiyel bir rakibi ortaya çıkarabileceğini bildirdi. Sun tarafından yayınlanan veriler, şu anda 6.7 milyar TRON (TRX)’in staking veya sun genesis madenciliğinde 210 milyon dolar olduğunu iddia ediyor. TRON’un DeFi şirketinin bu en son ürünü Eylül başında piyasaya sürüldü. Birkaç saat içinde şu anki rakama ulaşan yaklaşık 1.5 milyar TRX staking ediliyor.

DeFi sektöründeki büyüme TRON (TRX) fiyatını artırıyor

Her ne kadar topluluktan Ethereum tabanlı protokolleri kopyalamakla suçlayan eleştiriler almasına rağmen, TRON DeFi sektörünün büyümesi TRX ve platformun fiyatı üzerinde olumlu bir etki yarattı.

TRON (TRX) fiyatı tekrar düşmüş olsa da, yine de en yüksek aylık kazançlara sahip ilk 20 kripto para biriminden biri olmaya devam ediyor. Haberimizin hazırlandığı sırada, TRON (TRX) 0.029 dolardan işlem görüyordu. Son 24 saatte yatay hareket etti ve yatırımcılarına haftalık %15.93, aylık ise %57.32 kazanç sağladı. OKCoin, büyüme hakkında yaptığı açıklamada:

”TRX’in bu kadar hızlı yükselişinin nedeni, Tron geliştiricilerinin yayınladıkları protokolleri akıllıca yapılandırmalarından kaynaklanıyor.”

Ethereum’un DeFi’sinde olduğu gibi, TRON’un DeFi’sinde de kullanıcıların platformun token’ini satın almasını gerektiren protokoller var. Örneğin Ethereum’da, bir kullanıcı ağ işlemleri için ETH’ye ihtiyaç duyar ve Uniswap merkezi olmayan borsadaki havuzlardan birinde likidite sağlar. Bu anlamda OKCoin şunları ekliyor:

”Yield farming protokolleri, kullanıcıların yeni bir kripto para oluşturmak için TRX ve diğer Tron tabanlı kripto para birimlerini yatırmalarını gerektirir. Bu, o parayı isteyen ancak TRX veya diğer Tron tabanlı kripto para birimlerine sahip olmayanların piyasaya çıkmaya, bu paraları satın almaya ve daha sonra kar elde etmek için yatırmaya teşvik edildiği anlamına gelir.”

TRON adreslerinin sayısı arttı

Sun, TRON adreslerinin sayısında bir artış olduğunu bildirdi. TRONSCAN platformundan gelen veriler, TRON’un 9.135.898 adrese ulaştığını gösteriyor.

Sun ayrıca, Ethereum topluluğunda Sushiswap merkeziyetsiz borsa hakkında ortaya çıkan tartışmalara da değindi. Lider geliştiricisi tüm token’lerini yaklaşık 12 milyon dolara sattığında, topluluk öfkeyle karşılık verdi. Kripto para topluluğu, anonim geliştiriciyi dolandırıcılık ve yatırımcıları soymakla suçladı. Sun, iyi bilinen pazarlama tarzını ile DeFi geliştiricilerini desteklemek için bir fon başlatacaklarını duyurdu.

”Defi’ye ve Defi’nin finans endüstrisinde devrim niteliğinde bir değişim olacağına inanıyorum! Her zaman sayısız insanın 24/7 Defi’yi inşa ettiğini unutmayın! Geliştiricilerin TRON’da gerçek Defi ürünleri sunmalarını desteklemek için bir fon duyuracağız!”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu