Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

IBCS başkanı: IOTA’nın benimsenmesi 5 yıl sürecek

Sponsorlu İçerik

IBCS Group başkanı Brian Marcel’e göre, IOTA Tangle teknolojisi hala erken benimseme aşamasında ve beş yıl içinde yaygın olarak benimsenecek.

IBCS Group başkanı ve IOTA Vakfı üyesi Brian Marcel, IOTA Tangle ve kullanım durumları hakkında bir video yayınladı. Marcel, Eylül 2019’da IOTA Vakfı’na Danışma Kurulu üyesi olarak katıldı ve duyurusunda “IOTA’yı bir dizi müşteri ve tedarikçiye tanıtmayı” umduğunu belirtti.

IBCS Group, Orta Avrupa kurumsal mobilite pazarında lider bir uygulama çözümleri entegratörü. Ayrıca, BT çözümlerinin ve danışmanlık hizmetlerinin başarılı bir şekilde uygulanması yoluyla şirketlerin lojistik süreçlerinde etkinliğini artırmalarına yardımcı oluyor. Marcel, barkodların kurumsallara sağladığı avantajlar gibi IOTA’nın da dünyayı değiştireceğine inanıyor.

”IOTA’nın ana akımda benimsenmesi beş yıl sürecek”

Bununla birlikte, yeni videoda Marcel, IOTA Tangle teknolojisinin hala benimsenme sürecinin çok erken bir aşamasında olduğunu da belirtti. Tahminine göre, IOTA’nın ana akımda benimsenmesi beş yıl sürecek.

Marcel’e göre, IOTA Tangle gerçek dünyada kullanılmak üzere kapsamlı yeteneklere sahip. Bunlar;

  • Tedarik zincirinde gıda ve mal takibi
  • Küresel ticaret finansmanı
  • Sertifikasyon
  • Veri yönetimi
  • Lojistik
  • Akıllı uygulamalar
  • Mobilite sektörü

Gıda ve giyim sektöründeki tüketiciler, mallarının nasıl ve nereden geldiğini giderek daha fazla bilmek istiyor. Özellikle yakın zamanda satın alma gücü en yüksek kitleler arasında yer alacak olan Y kuşağı, bu eğilimi destekleyecek. Marcel, bu bağlamda, IOTA’nın şirketlere tedarik zincirini takip etmek için mobil uygulamaların geliştirilebileceği bir yazılım platformu sağladığını söyledi.

IBCS Group başkanı, ayrıca IOTA Tangle’ın değişmezliğini vurguladı ve şirketlerin ürün sahteciliğini daha iyi önlemek ve izlemek için bundan yararlanabileceğini belirtti. Marcel, tedarik zinciri için artan verimlilik, daha düşük ödeme maliyetleri ve faturalamadaki yanlışlıkların azalması gibi çok sayıda fayda sağlayacağını vurguladı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu