Altcoin HaberleriDiğerleri
Trend

ICON(ICX)’un %326’lık Yükselişi Manipülasyon Mu?

Sponsorlu İçerik

ICON (ICX), Salı günkü % 70’lik ilerlemeden sonra tam parabolik hale geldi. Kripto para birimi bugüne kadar gördüğü artış %326‘nın üzerinde.

Kripto pazarının en hırpalanmış projelerinden biri olan ICON yükseliyor.

  • Cryptocurrency ICON, Salı günü % 70’den fazla toplanarak 18 ayın en yüksek seviyesini gördü.
  • Altcoin, temel yönde bir değişiklik olmamasına rağmen, bugüne kadar % 326’dan fazla toplandı.
  • “Alt Sezon ” ilan etmek için henüz çok erken olsa da, kripto değerleri 2020’de 67 milyar dolardan fazla değer kazandı.

Aniden ve uyarı vermeden, kripto para birimi ICON (ICX) son beş gündür mutlak bir tear over geçirdi ve bazı traderların ‘Alt sezonun’ geri dönüşü konusunda heyecanlı olduğu 52 haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

ICX Dalgalanmalar

ICX, Salı günü %70‘ten fazla yükseliş yakaladı ve Ağustos 2018’den bu yana en yüksek seviye olan 0,6031$ ‘a ulaştı. Geçen haftanın dip noktasından Salı gününün zirvesine kadar, ICX’in fiyatı üç kattan fazla arttı.

ICON, bu yıl kripto pazarının en iyi performans göstericilerinden biri olarak ortaya çıktı.

ICON Salı günü piyasa değerinin yaklaşık 310 Milyon Dolara yükseleceğini gördü. Daha düşük konsolidasyondan bu yana, proje toplam 251,4 Milyon Dolarlık piyasa değerine sahip ve aktif blockchain arasında 33. sırada yer alıyor.

ICON’un rallisi sadece ABD doları ile sınırlı değil. Altcoin, 0.00005272 BTC‘ye ulaşmak için Bitcoin‘e karşı yaklaşık %34 artış gösterdi.

Yıpranmış kripto para piyasası 2020’nin başında istikrarlı bir ilerleme kaydetmekte. Toplam koin değerleri 67 Milyar Dolardan fazla değer kazandı, ralli’ler bitcoin ve daha geniş altcoin pazarına uzanmakta.

ICX’in ivmesi, ticaret hacimlerindeki keskin artıştan kaynaklanıyor. CoinMarketCap, yılın başında yaklaşık 60 milyon$ ‘dan 24 saatlik yaklaşık 400 milyon $ ciro bildirdi. Pek güvenilir olmasa da, CoinMarketCap’in metrikleri, ICX’in ani artışının arkasında manipülasyonun olabileceğini gösteriyor. Bu ya da FOMO.

ICON Hype’a Kadar Yaşayacak mı?

2017-18’de kripto euphoria yüksekliği sırasında ICON, çeşitli blockchain ağlarına ve topluluklarına ev sahipliği yapabilmesi nedeniyle ‘Kore Ethereum‘ olarak adlandırıldı. Sonra ayı piyasası oldu ve ICX değerinin %99′unu kaybetti. O zamandan beri geniş pazarda yükselmek için rutin olarak gecikti.

ICON Ekosistemi yakın zamanda parabolik fiyat artışını yorumladı ve insanlara sahne arkasında çok daha fazla şey olduğunu hatırlatıyor. Tweet’e göre:

Görünüşe göre sadece ICX fiyatı değil, aynı zamanda #ICONEcosystem üzerindeki araç ve Dapps sayısı da artıyor!

ICON Foundation şu anda web sitesinde 12 merkezsizleşmiş başvuru listeliyor.

Temel olarak, ICX için sosyal medya katılımları artmakta. 31 Ocak itibariyle, ICON Twitter’da altıncı en trend kripto para birimiydi.

Google analizlerinden, ‘bitcoin ve‘ kripto para birimi ’gibi kelimelerin arama eğilimlerinin genellikle dijital öğeler satın alan daha fazla kişiye dönüştüğünü biliyoruz. ICX için daha yüksek bir sosyal medya varlığının, fiyat patlamasından kısmen sorumlu olabileceği düşünülmektedir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu