Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika
Trend

IOST, Dev Ortaklığını Duyurdu!

Sponsorlu İçerik

DApp geliştiricileri için en iyi kamu Blockchain‘i olarak kurulan IOST, dünyaca ünlü kripto varlık komisyonculuğu platformu TROY ile stratejik işbirliği yaptı. Önde gelen iki Blockchain şirketi, geliştirme ve kitle kabulü, teknoloji araştırması ve incelemesi ve merkezi olmayan finansman gibi bir dizi alanda uzmanlıklarını beraber kullanacak.

IOST, TROY‘un Layer2 zincir dışı ölçeklenebilir çözümünün geliştirilmesinde yardımcı olmak için Layer 1 ve Layer 2 altyapını kurma konusunda eşsiz yetenekleri ile yüksek TPS ve ölçeklenebilirlikten oluşan yenilikçi teknolojisini kullanacak. IOST, sahadaki en son teknoloji gelişimini ile birlikte her zaman gerçekliğin ve yenilikçiliğin en iyi destekçisi olmuştur. Şirket, ademi merkeziyetçilik ve ölçeklenebilirliğin arttırılmasına yönelik operasyonlarında sektörden büyük beğeni topladı.

TROY Networks, spot ve marj ticareti, türevler, veriler, velayet, borç verme ve tek bir hesap oluşturma gibi birinci sınıf kripto aracılık hizmetleri aracılığıyla kurumsal ve profesyonel yatırımcıların gereksinimlerini karşılar.

IOST ve TROY her zaman Blockchain endüstrisinde devrim niteliğinde bir değişiklik meydana getirmeye çalıştılar ve aynı zamanda Blockchain kitlesinin benimsenmesini teşvik etmek için kritik görüşmeler de en önde yer alıyorlar.

IOST, ağın kazançlı uygulama modüllerini kolaylaştırmasında yardımcı olacak TROY’un ekolojik kaynak avantajlarından yararlanacak. Hem TROY hem de IOST, staking endüstrisinde DeFi‘nin gelişmiş uygulamalarından yararlanmak için araştırma kaynaklarını bir araya getirecek. Ayrıca ticaret pazarındaki potansiyel uygulamaları ve finansal uzlaştırma arenalarını da dikkate alacaklar. İki işletme, kullanıcı dostu bir deneyim ve operasyonları kolaylaştırmak için ellerinden gelen çabayı gösterecektir. Piyasa alanının orta ve uzun vadeli yönü, dijital varlık alım satım ve dolaşım sisteminin beslenmesi ve güçlendirilmesine yol açacaktır. IOST, TROY ile ortaklık yaparak iyi avantajlar elde etmeyi umuyor.

İki taraf arasında kazan-kazan işbirliği hedefine ulaşılmasının yanı sıra ticari gelişim sağlamada Blockchain projelerini kolaylaştırmak için çalışacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu