Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Justin Sun, DLive BTT Staking’i açıkladı!

Sponsorlu İçerik

TRON CEO’su Justin Sun, BitTorrent Token (BTT) için DLive akış platformunda staking özelliğini açıkladı. Bu özellikle, BTT tokenlerini paylaşan kullanıcılar DLive‘da yapılan günlük bağış ve aboneliklerin %25’i ile ödüllendirecek.

TRON CEO’su Justin Sun, Twitter hesabı aracılığıyla DLive akış platformunda yeni bir BTT token staking özelliği açıkladı. Duyuru, platform kullanıcılarını doğrudan ödüllendirmeyi ve teşvik etmeyi amaçlayan bir girişimin parçası. Sun‘ın yaptığı açıklamaya göre, özellik kullanıcıları günlük DLive kazançlarının %25’ini alacaklar.

DLive, başlangıçta Lino Blockchain üzerine inşa edilmiş bir akış platformu. Aralık 2019 itibariyle DLive, BitTorrent ve TRON ekosisteminin bir parçası oldu. Platform, içerik oluşturucularını doğrudan bir ödül sistemi aracılığıyla ödüllendirmek için oluşturuldu. BitTorrent ile olan ortaklığının bir parçası olarak DLive, BitTorrent Dosya Paylaşım Sistemi‘ni (BTFS) kullanmaya başladı.

Duyuruya göre, DLive‘daki staking özelliği bu platforma özgü. Bu özelliği kullanan BTT token sahipleri ödüllerini ertesi gün alacaklar. Ödüller, DLive‘a göre, BTT tokeninin son 24 saatte ki ortalama fiyatına göre hesaplanacak. Özelliği kullanmak için, kullanıcıların TronLink tarayıcı uzantısının yüklü olması gerekiyor. Buna ek olarak, DLive ödüllerin dağılımını göstermek için aşağıdaki örnek kullanıldı:

”DLive’de bir günde 10.000 dolarlık bağış yapılırsa, ertesi gün BTT Paydaşlarına 2.500 dolarlık BTT tokeni dağıtılacak”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu