Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Justin Sun’ın yeni stabilcoin’i 4.26 saniyede satıldı!

Sponsorlu İçerik

TRON CEO’su Justin Sun‘ın yeni stabilcoin‘i JST ilk kripto para arzında sadece 4.26 saniye içinde hepsi satıldı. JUST, Poloniex’in IEO platformu LaunchBase‘de satılan ilk dijital varlık oldu.

Poloniex, Nisan ayı başında LaunchBase token satış platformunu başlattı. İlk ev sahipliği yapılan proje, TRON‘un merkezi olmayan borç verme platformu JUST‘ın tokeni oldu. LaunchBase, yeni başlayan Blockchain projelerine danışmanlık ve destek gibi normal token satışlarına ek olarak başka hizmetler de sunuyor. Borç verme platformuna ek olarak TRON, token satış yoluyla LaunchBase‘deki yatırımcılara piyasaya sürülen yeni bir stabilcoin olan JST‘yi başlattı.

Sun, talep çok yüksek olduğu ve mevcut arzın hemen satıldığı için token satışının 4 dakika 26 saniyede tamamlandığını duyurdu. Bu arada Poloniex, JST‘nin yakında platformdaki tüm yatırımcılara sunulacağını ve ticaret ve token çekme işlemlerinin yayınlanacağını duyurdu.

Stablecoin Tether gibi JST, 1: 1 oranında dolara sabit. Twitter topluluğu şu anda token satışının 4 dakika 26 saniyede sona erdiğini tartışıyor, çünkü bazı takipçiler başka bir stabilcoin talebini sorguluyor. Birçok takipçi, Poloniex web sitesine ulaşamadıklarını ve bu nedenle JST satın alamadıklarını bildirdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu