Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Kripto analiz firmasına göre DeFi token’i patlamaya hazır

Sponsorlu İçerik

Kripto analiz firması Santiment’e göre, merkezsiz finans (DeFi) token’i COMP, patlamaya hazır gibi görünüyor.

DeFi borç verme platformu Compound için Ethereum yönetim token’i olan COMP, 15 Haziran’da piyasaya sürüldü. Bir hafta içinde fiyatı %400’den fazla yükseldi ve 381.89 dolara yükseldi. Haberimizin hazırlandığı sırada 135.55 dolardan işlem görüyordu.

Ancak Santiment, birçok piyasa ölçümüne göre COMP‘un tekrar yükselmeye devam edeceğini söylüyor.

”Bitcoin’in büyük hareketi için LTC’yi izleyin”

Analiz firması ayrıca, yatırımcıların Bitcoin’in ne zaman büyük bir hamle yapacağını anlamak için LTC’yi izleyebileceğini söylüyor. Santiment, son fiyat hareketinin Litecoin (LTC) kazanımlarının Bitcoin boğa koşusunun habercisi olduğu uzun zamandır devam eden teoriyi desteklediğini belirtti.

“LTC, 2017 boğa koşusunda olduğu gibi bu günlerde kripto topluluğunun radarında olmayabilir. Ancak yükselişi BTC’nin büyük hamlelerini öngördüğü düşüncesi, Bitcoin’den yaklaşık 24 saat önce toplanmaya başladıktan sonra hala geçerli olduğunu gösterdi.”

Santiment, Litecoin’in mevcut temellerinin karışık olduğunu ve varlığın sosyal hissinin yükselişe geçtiğini, zincirleme işlem metriklerinin ise düşüş eğiliminde olduğunu belirtiyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu