Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Kripto Para Borsası Coincheck, Qtum’u Listeleyecek

Sponsorlu İçerik

Japon kripto para borsası Coincheck, Qtum‘u listeleme kararı aldıklarını bildirdi. Platformda, Qtum ile beraber toplam 12 kripto para birimi olacak.

Coincheck, listeleme işlemi için kesin tarihi belirtmedi. Ancak, kullanıcılar listeleme işlemi tamamlandıktan sonra Qtum‘u, satın alabilir, satabilir, gönderebilir ve alabilirler. Ek olarak Qtum, Coincheck kredi hizmetine de dahil edilecek. Mevcut hizmet kapsamında, kullanıcılar bir kredi sözleşmesi üzerinde anlaşarak kripto parayı borsaya ödünç verebilirler. Bu sözleşme sona erdiğinde, Coincheck kripto para için faiz ödemesi yapıyor. Borsa, yıllık faiz oranının %5’e kadar olduğunu iddia ediyor. 

Qtum, Aralık 2016’da kuruldu. Kripto para biriminin Bitcoin ve Ethereum‘un avantajlarını birleştirdiği iddia ediliyor. Qtum Blockchain‘i akıllı sözleşmeleri (Dapps) destekler ve merkezi olmayan uygulamalar ve ödemeler için bir platform görevi görür.

2012 yılında kurulan Coincheck’in merkezi, Tokyo’nun Shibuya bölgesindedir. Şu anda toplam 11 kripto para birimi için destek veriyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu