Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Lark Davis, yükselme potansiyeline sahip 4 altcoin açıkladı

Sponsorlu İçerik

Popüler kripto para araştırmacısı Lark Davis, Ethereum üzerine inşa edilmemiş bazı merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinin önemli büyüme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Davis, kısa vadede büyük yükselme potansiyeline sahip dört kripto para açıkladı.

Lark Davis:

“Ethereum dışındaki Defı’nin, önümüzdeki aylarda büyük yükselme potansiyeline sahip olacağına inanıyorum.”

Davis Kava (KAVA), Band Protocol (BAND), Switcheo (SWTH) ve Nash (NEX)’i en iyi seçimler olarak görüyor.

Kava bir çapraz zincir DeFi kredi platformu. Token’i, haberimizin hazırlandığı sırada yaklaşık 2.16 dolardan işlem görüyor ve Mayıs ortasından bu yana 4 kat arttı. Hızla artan değerine rağmen, Davis token’in hala uzun vadeli fiyat artışı için büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Band Protocol, Chainlink ile rekabet eden bir Cosmos Blockchain yerel ve çapraz zincir veri oracle ağı. BAND, haberimizin hazırlandığı sırada yaklaşık 2.51 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Temmuz ayının başından bu yana yaklaşık %120 arttı.

SWTH ve NEX‘in ikisi de merkezi olmayan borsa token’leri. Switcheo yeni bir türev borsası başlatıyor. Nash Avrupa Birliği’ndeki kullanıcılar için sıfır ücretle fiat köprüsü başlattı.

Ancak Davis, her ikisinin de büyümelerini etkileyebilecek tonlarca merkezi olmayan borsa ile rekabet ettiği konusunda uyarıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu