Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

LINK yatırımcılarının sayısı 6 ayda 2 katına çıktı!

Sponsorlu İçerik

Mart ortasındaki coronavirüs pandemisine bağlı pazarın gerilemesine rağmen ChainLink (LINK) ve yatırımcıları için verimli bir yıl oldu. Proje, 2020’nin başından bu yana sadece önemli ortaklıklar ve gelişmeler kaydetmekle kalmadı, aynı zamanda LINK token’ine sahip kripto para yatırımcıların sayısında büyük bir artış gördü.

1 Ocak 2020 itibariyle, LINK tutan toplam adres sayısı 80.000 civarındaydı. Ancak altı ay sonra, analiz platformu Glassnode’den alınan verilere göre, sıfır olmayan bakiyeye sahip adreslerin sayısı iki kattan fazla arttı ve 160.000’in üzerine çıktı.

İlginç bir şekilde, kripto para izleme şirketi Santiment’ten gelen bilgiler, aşağıdaki grafikte de gösterildiği gibi, önemli miktarda LINK tutan balina adreslerinin de artmakta olduğunu gösteriyor. Balina adresleri, şu anda 100.000 ile 1.000.000 arasında LINK tutuyor.

Günlük aktif adres sayısı düştü

LINK adreslerinin sayısındaki istikrarlı artışa rağmen, ağ faaliyetleri günlük sahiplerin yalnızca %2.65’inin aktif olduğunu ortaya koyuyor. Haberimizin hazırlandığı sırada, ChainLink‘teki günlük aktif adreslerin sayısı 4246’ydı ve bu da son üç gün içinde %23’lük bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Bu, LINK adreslerinin çoğunun, token’in son altı aydaki performansını göz önünde bulundurarak uzun vade için HODL ettiğini ve muhtemelen önemli bir fiyat artışı beklediğini gösteriyor.

Yıl başından beri yüzde 170 arttı

Ocak ayından bu yana piyasadaki en iyi kripto paralara baktığımızda LINK, 2020’nin en iyi performans gösteren varlıklarından biri. 2020 yılına 1.76 dolar fiyatla başlayan LINK, 4 Mart’ta 4.94 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) kaydetti. Ancak, Mart ayı ortalarında küresel pazar çöküşü sırasında 1.78 dolara kadar düştü.

Bununla birlikte, LINK Nisan ayında kripto para pazarının geri kalanıyla birlikte toparlanmaya başladı. LINK şu anda piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para birimi ve 4.75 dolardan işlem görüyor.

ChainLink ve ortaklıklar

Artan yatırımcı sayısı ve pazar performansının yanı sıra ChainLink de sürekli olarak benimseniyor. Yılın başından bu yana Ethereum Classic Labs, Chiliz, QANPlatform, NGRAVE, KNC’in KyberSwap ve daha yakın zamanda CurioInvest gibi diğer Blockchain şirketleriyle ortaklık kurdu.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu