Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

LINK yükselişe devam edecek mi? Analist yorumladı

Sponsorlu İçerik

Hollandalı tanınmış analist Michael Van De Poppe, LINK‘in şu anki piyasa duruşu konusundaki görüşünü paylaştı. Ve daha fazla yükselmesi için neler olması gerektiğini açıkladı.

Analist Michael Van De Poppe, Chainlink (LINK) fiyatının 4.92 dolar seviyesine yükseldikten sonra 4.06 dolar ile 4.15 dolar seviyesinin altına düşmenin kripto para için iyi olmayacağını söyleyerek son zamanlarda yaptığı geri çekilme hakkında yorum yaptı.

”Kripto Michael” olarak da bilinen Michael Van De Poppe, Chainlink’in 4.92 dolar seviyesinden şu anda işlem yaptığı 4.49 dolara kadar olan son hareketi değerlendirdi.

Analist,bu geri çekilmeyi bir önceki yükselişten sonra sağlıksız olarak nitelendirdi. Ayrıca, 4.06 dolar ile 4.15 dolarlık bölgenin altına düşmesi durumunda daha da büyük bir düşüşe neden olacağı konusunda uyardı. Bu seviyelerin üzerinde tutunmaya başarırsa yükselişin devam edeceğini belirtti.

Son Chainlink kullanım örneği

Chainlink oracle yerel hükümet tarafından desteklenen Güney Kore Fletachain platformu tarafından kullanılacak. Chainlink, hastaların zincir dışı sağlık verilerini bağlamak ve doğrulamak için kullanılacak. Bu kullanım örneği doktorların ve hastaların klinik kayıtları kolayca yönetmelerini ve paylaşmalarını sağlayacak. Bunun LINK’in son dönemdeki yükselişinin bir nedeni olduğuna inanılıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu