Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

MicroWorkers, Ontology (ONT) İle Ortaklık Yaptı!

Sponsorlu İçerik

Küresel çevrimiçi serbest piyasa platformu MicroWorkers, 1.5 milyondan fazla çalışanı için ödemeleri hızlandırmak ve Blockchain üzerinden kimlik ve verilerini güvence altına almak için Ontology (ONT) ile ortaklık yaptığını duyurdu.

MicroWorkers, küresel çaptaki serbest çalışanlar grubuna anında ve düşük ücretli ödemeler yapmak için ONT‘yi kullanacak. İşçiler ve işverenler ONTO dijital cüzdanlarını kripto para ödemeleri almak ve göndermek için kullanabilecekler. Ayrıca hesap geçmişlerini ve verilerini zincirleme, şifreli ve sadece kendi kontrolleri altında ONT ID‘leri aracılığıyla güvenli bir şekilde saklayabilecekler ve paylaşabilecekler.

Çin‘de Tencent ve ByteDance gibi AI odaklı platformlar ve ABD‘de Google ve Microsoft gibi büyük küresel şirketler, AI veri kümelerini eğitmek için çalışanları daha iyi araçlara ihtiyaç duyarlar. MicroWorkers şimdi artan AI taleplerini desteklemek için Ontology Blockchain‘inden yararlanacak.

MicroWorkers CEO’su Nhatvi Nguyen:

“Yapay zeka eğitimi küresel talep üzerine 2020’de patlıyor. Blockchain ve Ontology kimlik platformunu potansiyel olarak serbest çalışanlara ve işletmelere çok gelişmiş hizmetler sunmanın bir yolu olarak görüyoruz.”

Ontology İş Geliştirme Lideri Gloria Wu:

“Ontology’nin gösterdiği performans ve itibar araçları, katılımcıların ödeme alması, verilerini saklaması ve yeniden kullanması gereken açık küresel platformlar olan görev ve serbest piyasa pazarları için mükemmel bir seçim. Ontology bu sektöre doğru genişledikçe MicroWorkers’ın büyümesini desteklemekten heyecan duyuyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu