Altcoin HaberleriDiğerleri

NEM Ventures, Merkezi Olmayan AI İttifakına Katıldı

Sponsorlu İçerik

NEM blockchain ekosisteminin risk sermayesi ve yatırım kolu olan NEM Ventures, birbiriyle ilişkili Yapay Zeka (AI), Nesnelerin İnterneti (IoT) ve yapay zeka kullanımını ve kontrolünü demokratikleştirmek için blockchain ekosisteminde 50’den fazla farklı ortak ile projelerde birbiriyle ortaklaşa çalışan Decentralized AI Alliance (DAIA) katıldığını duyurdu.

Bu ortaklık, üyeler arasında ortak bir strateji geliştirmeyi ve demokratikleşmiş yapay zeka sisteminin ortak hedefini geliştirme yönündeki artan kaynak paylaşımını artırmayı hedefliyor.

DAIA Başkanı ve ACM AiDecentralized’in Kurucusu Toufi Saliba:

“Bugüne kadar 60’tan fazla küresel üye ile NEM’in ittifaka katıldığını ve onları karşıladığını görmek beni çok mutlu ediyor. Mevcut yapay zeka temel güvenlikten yoksun olarak, bu gezegenin geleceği konusunda endişeli davranıyoruz. Her okuyucuyu bu girişim hakkında daha fazla bilgi edinmeye çağırıyoruz. Çünkü, bu boşta kalmak yerine daha güvenli bir geleceğe doğru ilerlemenin en etkili yollarından biri olabilir. NEM Ventures’ın bu misyonu hızlandırmamıza yardımcı olacağını umuyoruz.”

NEM’in yaklaşan teknoloji sürümü Symbol, zahmetsiz birlikte çalışabilirlik ve yapılandırmaya olanak tanıyan bir eklenti motoru tarafından desteklenen işletmeler için tam özellikli bir çözüm ve işletmelerin iş süreçlerini iyileştirmek için bu teknolojiden yararlanmasını sağlar. Çapraz zincir takasları ile genel ve özel zincir kombinasyonları IoT ve AI veri etkileşimlerini kolaylaştırır. NEM Ventures, NEM ürün paketlerini kullanan yeni nesil girişimleri büyütmek için sermaye desteği ve uzmanlık sağlayarak, erken aşamada yüksek büyüme gösteren, gelişmekte olan teknoloji projelerine yatırım yapmaya ve geliştirmeye odaklanıyor.

Yönetici ve NEM Ventures’ın Kurucu Ortağı Dave Hodgson:

“DAIA, NEM Venture’in yapay zeka ve blockchain alanı vizyonuna bağlılığını açık, adil ve merkezi olmayan bir teknoloji sistemi olarak paylaşan etkileyici bir proje ittifakıdır. DAIA, TODA CEO’su ve kurucu ortağı Toufi Saliba ve SingularityNET CEO’su ve kurucu ortağı Ben Goertzel de dahil olmak üzere, alandaki düşünce liderleri tarafından desteklenmekte. NEM, bu vizyonu gerçeğe dönüştürmek için sektördeki bu tür küresel organizasyonlarla ortak bir strateji geliştirmekten gurur duyuyor.”

NEM Ventures‘ın blockchain uzmanlığı, DAIA‘ya alandaki yeni girişimler arasında daha fazla stratejik yetenek kazandıracak ve bu tür organizasyonların DAIA topluluğundaki aktif katılımcılara dönüştürülmesine yardımcı olacak. Nesnelerin İnterneti (IoT), gelen verilerin güvenliğini sağlayan ve doğrulayan bir blockchain başlangıcı olan Dağıtılmış Ledger Teknolojisi (IoDLT) ‘nin interneti geliştirmek için NEM kullanma uzmanlığı göz önüne alındığında, ittifakın NEM‘in teknik deneyiminden yararlanmayı amaçladığı bir alan.

DAIA Yönetim Kurulu Başkanı, Kurucu Ortağı, SingularityNET CEO’su ve Kurucu Ortağı Dr. Ben Goertzel:

“Sektördeki önde gelen blockchain VC’lerinden biri olan NEM Ventures ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Adil ve merkezi olmayan yapay zeka sistemi vizyonu felsefemizle yakından uyumlu. NEM tasarımından ve topluluğundan çok etkilendim. Çünkü, NEM beyaz kitabını bir süre önce okudum, bu yüzden NEM Ventures’ın benzersiz kavramsal, teknik ve iş bilgisini DAIA topluluğuna getirdiğini görmek heyecan verici.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu